17

Caiway internet en tv abonnement

Het Caiway internet en tv abonnement is een abonnement waarmee iedereen in huis meer plezier zal beleven aan zowel internetten als tv kijken. Caiway is niet voor niets de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. Bij Caiway wordt al meer dan 30 jaar gewerkt aan steeds betere internet-, tv- en telefoniediensten, inmiddels al voor meer dan 200.000 klanten. Wanneer je hier een internet en tv abonnement afsluit dan ontvang je:

  • Internet met 100 % snelheidsgarantie, waarbij iedereen tegelijk door het hele huis probleemloos online kan gaan zonder hapering. Met internet via glasvezel kun je onbeperkt streamen, gamen, videobellen en vergaderen.
  • Interactieve tv met meer dan 70 zenders. Interactieve tv kijk je met een decoder of online via een gratis app. Je kunt tv kijken op maximaal 5 apparaten tegelijk. Zelfs in de auto of op vakantie kun je naar (opgenomen) films kijken!

Hoeveel Mb/s heb jij nodig?

Wanneer je een internet abonnement af- of over wilt sluiten dan kun je kiezen uit meerdere internet snelheden. Maar welke is geschikt voor jou?

  • Een internetsnelheid tot 20 Mb/s (Megabyte per seconde) is voldoende om te surfen, te mailen en beperkt te streamen op 2 apparaten tegelijk.
  • Een internetsnelheid van 50 Mb/s is voor gemiddeld gebruik waarbij een gezin met meerdere personen kan internetten. Bij een snelheid van 50 Mb/s kost downloaden en uploaden minder tijd.
  • Een internetsnelheid van 100-200 Mb/s is aan te raden voor een gezin dat intensief gebruik maakt van internet. Bij gebruik van meerdere apparaten tegelijk voor gamen of films kijken is deze snelheid echt nodig.
  • Een internetsnelheid van meer dan 400 Mb/s is voor grootverbruik of als je buitengewoon veel download.

Elke provider biedt verschillende pakketten aan waarbij geldt; hoe hoger de internetsnelheid hoe hoger de kosten.

Wat zijn eigenlijk de voordelen van glasvezel?

Wat zijn eigenlijk de voordelen van glasvezel

Wist je dat glasvezel wordt gemaakt van dunne strengen glas die zo dun als een haar zijn? De glasvezelkabel wordt gevormd door meerdere strengen bij elkaar. Informatie wordt door deze glasstrengen verstuurd met laserlicht dat snel aan- en uitgeschakeld kan worden. Hierdoor kan enorm veel informatie binnen korte tijd worden verstuur. Voordelen glasvezel:

  • Het grootste voordeel van glasvezelkabel is de snelheid.
  • Internetten gaat vele malen sneller via glasvezelkabel. Door deze snelheid is glasvezelkabel het geschiktst voor internetten vanaf 50 Mb/s.
  • De snelheid van het internet blijft overal hetzelfde zodat het niet uitmaakt hoe lang de afstand is die de glasvezelkabel moet afleggen.
  • Normaal is de snelheid voor uploaden anders als bij downloaden. Bij glasvezelkabel kun je uploaden en downloaden met dezelfde snelheid. Dat betekent dat bij videobellen het videobeeld van hogere kwaliteit is en de beelden sneller worden verstuurd.

Met een internet en tv-abonnement krijg je ook interactieve tv

Wanneer je een internet en tv-abonnement van Caiway afsluit krijg je naast supersnel internet ook interactieve tv. Met interactieve tv kun je zelf bepalen welke programma’s je kijkt én wanneer je die programma’s gaat kijken. Daarnaast kun je meerdere programma’s tegelijk kijken én opnemen en later terugkijken. Bij meer dan 40 zenders kun je terug kijken via het programma gemist. Wanneer je een programma terugkijkt kun je de film vooruit spoelen. Vanwege rechtenkwesties en op verzoek van bepaalde tv-zenders is vooruit spoelen of een uitzending terugkijken soms niet mogelijk.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply