39

cactussen van vilt

een zelfmaakidee  voor een cactus van vilt via 100% heppie

een zelfmaakidee voor een cactus van vilt via 100% heppie

Gisteren schreef ik over echte cactussen en vandaag iets over cactussen van vilt. Op pinterest zag ik een leuk zelfmaak-idee voorbij komen vanĀ  100% heppie. Zij heeft van vilt een paar leuke cactussen gemaakt, gewoon in een potje met aarde. Die kun je handig gebruiken als speldenkussen….

Om het je makkelijk te maken, vond ik ook een aantal vilten cactussen in een etsy-shop. Mocht je weinig tijd hebben, dan kun je daar shoppen. De ring die ik daar zag is wel helemaal top! Een prikkelding om je vinger die toch zacht is… goed idee! Jammer dat ik eigenlijk geen ringen draag, mmmm…

cactusring via etsy

cactusring via etsy

vilten cactussen via etsy

vilten cactussen via etsy

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply