18

Binnenkort iets te vieren? Zo versier je je huis

Als je iets te vieren hebt, dan moet je de boel versieren. Niet alleen is dit extra feestelijk, maar de buitenwereld mag het ook best weten dat het feest is bij jullie thuis. Misschien is er iemand jarig, komt er een belangrijk jubileum aan of is een van je kinderen geslaagd van de middelbare school. Er zijn altijd wel redenen om de bubbels open te trekken, dus waarom zou je dit niet groots aanpakken? Met deze tips versier je jouw woning zo feestelijk dat niemand er omheen kan!

Gooi de vlag uit

Het allereerste wat je moet doen is de vlag uitgooien. Dit mag op speciale feestdagen, maar ook wanneer je iets te vieren hebt. Als je dit extra speciaal wilt maken kun je zelf een vlag bedrukken met een tekst of afbeelding die goed bij de gelegenheid past. En uiteraard hoort de Nederlandse vlag hierbij, maar je kunt natuurlijk ook slechts een wimpel uithangen. Op die manier zien jouw buren van een afstandje direct dat er iets te vieren valt.

Een groot spandoek of een banner

Je ziet vaak grote spandoeken of banners hangen bij het keukenraam als er bijvoorbeeld iemand geslaagd is of als er een nieuw gezinslid geboren is. Dit kun je helemaal zelf maken door deze bij elkaar te knutselen, maar je kunt deze ook digitaal ontwerpen en laten bedrukken. Zo kun je een banner voor het raam hangen of deze zelfs in de tuin hangen als hier plek voor is. Zorg in het laatste geval er dan wel voor dat deze waterproof is, dan weet je zeker dat deze een buitje overleefd. Anders is het een beetje zonde van je moeite en ontwerpskills!

Blaas het op!

Blaas het op!

Natuurlijk horen ballonnen bij een feestelijke gelegenheid, dus je kunt proberen een ballonnenboog te maken. Gasten die langskomen moeten dan onder de ballonnenboog door in de tuin, wat een goede start is van hun bezoek. Uiteraard kun je ook met ballonnen met helium werken, maar het is wel belangrijk dat je deze goed bevestigd. Tot slot kun je nog extra uitpakken met een gigantisch opblaasfiguur, wat bijvoorbeeld bij iemands vijftigste verjaardag heel veel wordt gedaan. Dit kun je echter ook voor andere gelegenheden doen, dus kijk eens naar de opties.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply