32

Binnendeuren inspiratie

Iets wat je in ieder huis terugvindt zijn de binnendeuren. Je vindt ze in alle soorten en maten. Je mocht het je niet direct realiseren maar de juiste binnendeur kan je interieur een flinke boost geven. Een passende deur verbindt de interieurstijl van je woning op een natuurlijke manier door het hele huis. Mocht je je nog niet zo verdiept hebben in dit onderwerp dan is het je tijd zeker waard! Een mooie binnendeur kan de look van je hele woning namelijk omhoog halen.

Boost je interieurstijl

Iedere woning heeft zo zijn eigen stijl, kies dan ook een binnendeur die bij jouw interieurstijl past. Een mooie robuust houten binnendeur voor de landelijke woning, of een strak gelakte witte deur voor een modern interieur. Keuze is er gelukkig genoeg! Zo vind je tussen alle binnendeuren van Homingxl gegarandeerd een deur die perfect bij jouw interieur past. Sta ook even stil bij de kleur van je nieuwe binnendeur. Een hard rood om wit- en grijstinten te breken, of misschien juist een elegant wit om de ruimte te neutraliseren. Waar je ook voor gaat; kies voor een binnendeur die in jouw woning past.

Binnendeuren inspiratie

Stijlvol

Je kan met de juiste woonitems gemakkelijk een bepaalde stijl in huis halen. Behalve decoratie, verf en leuke behangetjes kunnen ook kleine, vaak over het hoofd geziene elementen een grote bijdrage regelen. Zo kan ook de binnendeur bijdragen aan de sfeer. Om het helemaal af te maken kun je ook de deurklinken nog eens helemaal in stijl toepassen. Een mooie robuuste deurklink voor een industrieel interieur bijvoorbeeld, of een met sierlijk bladgoud voor het klassieke interieur.

Stijvlolle deurknop

Combineer materialen

Een binnendeur hoeft echt niet traditioneel te zijn. Je kan de sfeer in je woning helemaal naar eigen hand zetten met een stoere, moderne of unieke binnendeur. Een glazen binnendeur kan bijvoorbeeld bijdragen aan het ruimtelijk gevoel van een woning. Een glazen binnendeur brengt stijl en elegantie in een woning, ideaal voor een klassiek of modern interieur. Of ga voor een stalen binnendeur; een echte eyecatcher in je interieur. Elegant, stijlvol en beschikbaar in alle kleuren en maten. Hartstikke leuk in een landelijk of industrieel interieur!

materialen combineren

Nog meer deuren!

Behalve materialen, kleuren en stijlen zijn er ook nog eens meerdere manieren om deuren te openen. Passen ruime schuifdeuren nou echt bij jouw woning, of ga je liever voor een zwaaideur? Er bestaan ontelbaar veel soorten en iedere deur heeft zo zijn voor-en nadelen.

nog meer deuren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply