52

6x gemakkelijk en goedkoop kunst in je woning

Heb je altijd al een design woning willen hebben of wil je gewoon graag een artistiek randje aan je interieur geven? Je hoeft hier helemaal geen honderden euro’s aan uit te geven! De kans is namelijk groot dat je met de inhoud van jouw kast, al voldoende kunst in de woning kunt brengen. Dat is nu eenmaal het voordeel van kunst; je kan, en mag er alle kanten mee op! Op deze manier heb jij gemakkelijk en goedkoop kunst in je woning.

 1. Ondersteboven

  Het begint allemaal met het toelaten van creativiteit in je woning. Een ladder kan namelijk gebruikt worden om handdoeken aan op te hangen, maar je kan het ook ondersteboven draaien en de ladder aan het plafond monteren. Op die manier kan hij dienstdoen als stellage voor toffe draadlampjes, of misschien wel als urban jungle!

  gemakkelijk en goedkoop kunst in je woning
  Bron afbeelding

 2. Blazen maar!

  Heb je oude opblaasdieren in de kast liggen van voorbije vakanties? Plak de lekkages en tover ze om tot een gaaf kunst project. Tover een oude opblaas flamingo om tot een waar kunstwerk door hem in te zetten als plantenbak of lampenkap. Die grote eenhoorn zal het zelfs goed doen aan het plafond!

 3. Toffe quotes en printjes

  Ingelijste quotes en printjes: je kan er nooit teveel hebben! Door inspirerende quotes en toffe printjes met gekke kleuren af te wisselen, kun je die kale muur zo omtoveren tot hedendaags kunstwerk. Of pak het helemaal creatief aan en hang de lijstjes met een stukje vissersdraad aan het plafond.

  gemakkelijk en goedkoop kunst in je woning
  Bron afbeelding

 4. Doe eens gek

  Die saaie witte muren passen eigenlijk helemaal niet meer in de moderne, hedendaagse woning. Onder het thema ‘hoe fouter, hoe beter’ kun je eens opzoek gaan naar tof behang en leuke kleedjes om deze witte muren mee aan te kleden. Dat is weer eens iets anders dan een likje nieuwe verf!

 5. Mirror, mirror on the wall

  Spiegels passen om meerdere redenen perfect thuis in je interieur. Ze vergroten ruimtes, verbeteren (wanneer ze goed geplaatst zijn) de feng shui in de woning en geven je ook nog eens de kans om je make-up of kleding te checken. Wanneer het om een artistieke inrichting gaat geldt dan ook: hoe meer spiegels, hoe beter! Ga eens op onderzoek uit en kijk wat dat weerspiegelende oppervlak allemaal voor jouw woning kan doen.

 6. Handen uit de mouwen

  Niets is zo waardevol als een kunstwerk van eigen hand. Of je nu een schilderij op het internet namaakt, of creatief aan de slag gaat: eigen werk maakt de woning speciaal. Combineer eigen werk met toffe stukken van bijvoorbeeld een rommelmarkt om een mooi, sfeervol eindresultaat te creëren.

  gemakkelijk en goedkoop kunst in je woning

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply