40

6 keukentrends voor 2016

keukentrends

een keuken in de kleur van 2016 via residencemagazine

Als je een nieuwe keuken wil aanschaffen of wil je je bestaande keuken een opfrisbeurt geven, is het wel handig als je op de hoogte bent van de laatste keukentrends. Deze 6 trends hebben vooral te maken met zaken die je keuken tot leven brengen. Hoe de basiskeuken eruit ziet, is helemaal naar je keukenwensen aangepast en is voor iedereen dus anders.

 

De kleuren van de keuken

De kleuren voor de keuken zijn of rustig en licht of sfeervol en donker. In ieder geval zie je bij beide varianten dat het wordt gecombineerd met marmer, koper, goud en houten accessoires.

 

Tegelwerk

De wanden worden op 2 verschillende manieren opgeleverd: of strak gestuct of met een mooie tegel. De tegels zijn er in allerlei soorten en maten. Je ziet veel grote tegels die zelfs tot aan het plafond worden geplakt. Of  tegels met een patroon die op de wand of op de vloer worden gelegd.

 

Mooi apparatuur

Nu iedereen weer meer te besteden heeft, zie je dat er geïnvesteerd  wordt in luxere apparaten. Met name apparatuur die het koken en het eten gezonder maken zoals een stoomoven, want goed en gezond eten staat bovenaan.

 

Bijzondere pannen

Om lekker te koken zie je dat we interesse krijgen in mooie pannen. Het zijn mooie stevige pannen, gemaakt van aardewerk, staal of gietijzer die de kookbeleving vergroten. De pannen zijn vaak zo mooi dat we ze een bijzonder plekje op het aanrecht geven…

 

Groen in de keuken

Ook dit jaar zien we nog steeds veel groen in de keuken. Groen voor de gezondheid, groen voor de gezelligheid, groen uit eigen moestuin en groen om mee te koken… Een fijne trend!

 

Om te showen

In de keuken hoeft niet alles netjes opgeruimd te worden achter de kastdeurtjes… Je ziet veel rekjes, ophangsystemen en dienbladen om de mooie gebruiksvoorwerpen goed tot hun recht te laten komen. Er zijn veel mooie spullen om te laten zien, zoek maar eens even bij deze kitchen trends bij De tafel van 10.

Wil je nog meer keukentrends zien, kijk dan op mijn pinterestbord kitchen 2016. Veel plezier!

keukentrends

een aantal keukenaccessoires van kitchen trends van de tafel van 10

keukentrends

spullen showen aan een peg board, zelfmaakplan via apartment therapy

een stalen wandrek om je spullen aan te hangen, zelfmaakplan via a beautiful mess

stalen wandrek om je spullen op te hangen, zelfmaakplan via a beautiful mess

eetbaar groen in de keuken via 100 decors

eetbaar groen in de keuken via 100 decors

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply