40

de laatste 5 trends van wastafelkranen

trends in wastafelmengkranen

koper in de badkamer nexxt parallel chroom wastafelkraan

Een goede badkamer is een rijk bezit. Het is fijn als deze van alle gemakken is voorzien. Soms is de badkamer klein maar fijn en soms is deze ruim. Al met al gaat het erom dat als je de badkamer uit komt je er weer netjes uitziet.

mat of glimmende wastafelkranen

In de badkamer waren er vroeger vooral veel glimmende kranen, gewoon omdat er weinig keuze was. De mengkraan is heel handig, omdat je precies de juiste temperatuur kunt maken. Nu zie je veel matte kranen in de badkamer voorbij komen, de combinatie mat met bijvoorbeeld glimmend tegels is vooral mooi. Maar zoals dat altijd gaat, komt het oude weer gewoon terug en zien we de oude vertrouwde en glimmende varianten zoals deze handige nexxt parallel chroom wastafelkraan.

Meer informatie over de mengkraan op Wikipedia.

zwarte wastafelkraan

Wastafelkranen, badkranen, regendouches en douchekoppen zijn niet alleen functioneel, maar ze zijn een onderdeel van het design van de badkamer geworden. De zwarte kraan geeft een stoer en industriƫle look aan de badkamer en door het contrast met de witte tegels, valt het lekker op.

koperwerk

Koper was veel te zien in het interieur en heeft nu zijn intrede gekregen in de badkamer. Koper wordt al lang gebruikt voor leidingwerk, maar werd goed verstopt in de muur of achter verf. Nu is het leidingwerk juist in beeld en krijgt het de aandaxcht die het verdiend!

combinatie met marmer

Een belangrijke trend is het marmer in de badkamer. Met dit prachtige en natuurlijke materiaal krijg je een mooie en luxe uitstraling. Marmer combineert heel goed met andere kleuren en materialen als wit, hout, goud, koper en zwart. Een wastafelkraan komt dus erg goed uit in combinatie met marmer…

natuurlijke badkamer

De plant is terug in het interieur, dat is fijn en geeft een mooie uitstraling. De kamerplant en bloemen hebben ook een plek gevonden in de badkamer en sieren op de wastafel naast de kraan. Dat ziet er lekker pittig uit.

trends in wastafelkranen

een zwarte kraan via

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply