21

5 musthaves voor jouw tuin

Een fijne tuin waar je heerlijk in kunt ontspannen, feestjes kunt geven en ook even quality time met de familie kan hebben is heel belangrijk. In deze blog lees je daarom 5 musthaves die niet mogen ontbreken in jouw tuin… laten we snel beginnen!

#1 Plek om te relaxen

Allereerst is het natuurlijk fijn om een aantal meubels in je tuin te hebben staan. Denk aan een fijne lounge bank bijvoorbeeld of een grote tafel waar je heerlijk aan kunt eten, spelletjes doen of een boek kunt lezen. Dit zijn toch wel de echte items die niet mogen ontbreken in jouw tuin. Maak er een gezellige plek van en verdeel de tuin op in een aantal delen, waarbij je echt een ‘relax plek’ hebt. Hier kun je ongestoord even lekker tot rust komen.

#2 Helemaal zen

Om nog even in de relaxte sfeer te blijven… heb jij wel eens nagedacht over een jacuzzi in jouw tuin? Niet alleen in de zomer is dit heerlijk, maar in de winter kun je namelijk ook genieten van gezellige avondjes in de jacuzzi. Dompel jezelf lekker onder na een lange werkdag of geniet juist met vrienden of vriendinnen van een leuke avond en maak er een echt feestje van! Genoeg redenen om te kiezen voor een jacuzzi in de tuin. Een jacuzzi kopen doe je natuurlijk niet dagelijks, dus laat je goed informeren en kijk goed naar welke er in jouw tuin het beste zal passen.

Helemaal zen

#3 Een gezellig vuurtje

Wat ook zeker niet mag ontbreken in een tuin is toch wel een gezellige vuurkorf of een vuurschaal. Met een knisperend vuurtje op de achtergrond maak je elke setting direct gezellig. Ook handig wanneer het in de avond wat sneller afkoelt: je hoeft niet direct naar binnen ;-). En extra leuk voor de kids… haal wat marshmallows, biscuitjes en chocolade in huis en maak zelf s ’mores. Dit maakt het toch wel helemaal compleet.

Een gezellig vuurtje

#4 Verlichting

Wanneer het avond wordt is het fijn om alsnog te kunnen genieten in je tuin. Zorg wel voor de juiste verlichting, zodat je voldoende zicht hebt als je loopt, maar ook voor de gezelligheid. Een prikkabel is een leuk idee! Deze hang je op aan bomen of een hek bijvoorbeeld en hier kun je lampjes aan ophangen.

#5 Overkapping

Een overkapping zorgt voor sfeer in de tuin. Daarnaast kun je er zelfs ook met slecht weer onder zitten. Regent het en wil je dus toch in de tuin zitten? Geen probleem, want onder een overkapping is dat juist heerlijk. Ga onder een plaid zitten met je favoriete boek en creëer een fijn plekje.

Met al deze musthaves in jouw tuin kun je er zeker van zijn dat jij optimaal gaat genieten. Succes met jouw tuin!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply