38

5 interieurtips met vrolijke kuipstoelen

Photo by Paul on Unsplash

De kuipstoel heeft weer een stevig plekje in ons interieur ingenomen. Ik snap dat wel, want de vormgeving van deze stoel is gewoon mooi en ze zijn vooral erg comfortabel. De kuipstoel is een erg veelzijdige stoel, hij hoeft niet alleen aan de eettafel, maar kan op verschillende plekken in je interieur neer gezet worden. Ik denk bijvoorbeeld aan:

 

1. De kuipstoel aan de keukentafel

Aan de keukentafel willen we lekker zitten om samen te eten, koffie te drinken of de krant te lezen. Het is fijn om dan lekker comfortabel te zitten en de kuipstoelen voldoen aan deze eisen. Verder ziet het er gewoon mooi uit om een rijtje met dezelfde stoelen te hebben….

 

2. Mix & Match

Als je een mooie tafel hebt, wil je er ook mooie stoelen omheen zetten. Een rijtje met dezelfde stoelen ziet er goed uit, maar een mix aan verschillende stoelen geeft een verrassend leuk effect. Het is leuk om een combinatie te maken met verschillende stoelen als kuipstoelen, krukjes, ouderwetse schoolstoelen en ga zo maar door…

 

3. De kuipstoel aan de werktafel

Een kuipstoel in de werkhoek is een goed idee, vooral omdat het zo comfortabel zit. Een kuipstoel is een stoel die je mooi kunt stylen, op koude dagen leg je er een lekker vachtje in en op andere dagen een vrolijk kussentje…

 

4. De kuipstoel als schommelstoel

Het lijnenspel van een kuipstoel is mooi en oogt gewoon goed. Zo is denk ik het idee geboren om van een kuipstoel een schommelstoel van te maken. Deze kuipschommelstoel past goed bij de zithoek, maar kan ook prima in de babykamer gezet worden om samen tot rust te komen.

 

5. De kuipstoel in de tuin

Een kuipstoel staat goed aan de keukentafel, maar kan ook gemakkelijk opgetild worden en buiten neergezet worden. Wel zo fijn om buiten in de zon te zitten op een heerlijke comfortabele stoel.

Je kunt mooie kuipstoeltjes en vele andere stoelen kopen bij zasqo, er zijn verschillende mogelijkheden zodat je in je huis een opstelling kiezen die bij jouw smaak en woonstijl past.

kuipstoelen

een kuipstoel in de tuin via

poes op de stoel 🙂

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply