20

3 tips om de entree van je woning in te richten

De entree van je woning is het eerste wat iemand ziet wanneer hij of zij je huis in stapt. Je mag deze ruimte dus best wel een beetje aankleden. Dit kun je doen door meerdere elementen aan te pakken. Als jij echt een grote transformatie wilt zien in de hal kun je deze het beste helemaal leeghalen en kritisch kijken naar wat je nodig hebt in deze ruimte. Worden hier alle schoenen en jassen neergegooid van elk gezinslid en verzamelt zich hier een hoop troep? Dan is het tijd om het rigoureus anders aan te pakken. We geven je graag een paar tips.

Raambekleding in de hal

Als er naast de voordeur nog een groot raam is, kun je hier raambekleding voor uitkiezen. Dit zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook dat mensen niet zomaar je huis in kunnen gluren. Kijk of je houten jaloezieën op maat kunt laten maken, zodat je een zeer stijlvolle variant van raamdecoratie kunt toevoegen. Hierdoor blijft de hal nog wel lekker licht. Als je het zeer stijlvol aan wilt pakken kun je kiezen voor houten jaloezieën zwart, die bijvoorbeeld prachtig staan als je ook een trendy zwartstalen deur hebt naar de woonkamer.

Raambekleding in de hal

Een accentmuur

Een volledige gang met witte muren is stijlvol, maar je kunt het ook net iets anders aanpakken. Zo kun je ervoor kiezen om één muur te selecteren als accentmuur, welke je een ander kleurtje geeft. Voor welke kleur je moet kiezen ligt maar net aan de rest van je kleurenpallet en wat voor sfeer je wilt hebben in de hal. Je kunt natuurlijk een hele felle kleur kiezen, maar een aardetint werkt ook prima op een accentmuur. Maak het af met wat decoraties in dezelfde tint en jouw entree is er klaar voor om gasten te ontvangen.

Creëer voldoende bergruimte

De hal is een plek waar mensen hun jassen, schoenen, sleutels en wellicht portemonnees neergooien en doorlopen naar de woonkamer. Om deze ruimte georganiseerd te houden is het dus van belang dat er voldoende bergruimte is. Zorg voor een kast waar je de jassen en schoenen in kunt opbergen en wellicht een vaste plek voor ieders sleutels. Zo houd je alles op zijn plek en blijft het stijlvol en netjes.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply