39

een zomer in de tuin leven

in de tuin

een buiten keuken om zelf te maken via VT wonen

Het echte zomerweer is aangebroken en dus een goede tijd om lekker in de tuin te leven. Vroeg in de zon ontbijten, ’s avonds onder de  parasol natafelen en in de avond lang buiten genieten van de zomerse avonden. Ook in Nederland kan dit echt, belangrijk dus om alles klaar te maken voor een zomer in de tuin leven!

 

in de tuin leven

Als je goed van je tuin wilt genieten, zijn er een paar ingrediënten nodig. In principe kun je alles in de tuin doen wat je normaal in huis doet. Je kunt in de tuin koken, het eten, luieren, lezen, internetten, werken en bewegen…

 • buiten koken:
  Het is fijn om buiten te kunnen koken. Zo wordt er veel met de barbecue gemaakt en tegenwoordig kun je ook mooie buitenkeukens aanschaffen of zelf maken waar je de heerlijkste dingen op kunt klaarmaken. Buiten heb je minder haast, vast veel beter. Mijn droom zou nog een brood- of pizzaoven zijn die je met hout moet stoken….
 • tafelen:
  In de tuin is het fijn als je lekker kunt tafelen en genieten van de maaltijd. Je kunt een eenvoudige tafel neerzetten zoals een picknicktafel of een lange tafel met bankjes. Maar uiteraard kun je ook een mooie set met comfortabele stoelen neerzetten. Eigenlijk is het net als in huis: voor iedere stijl is er een mooi exemplaar te vinden.
 • loungen:
  In de tuin is het fijn om af en toe lui te zitten om een boek te lezen, te handwerken of muziek te luisteren. Je kunt een plek creëren met mooie losse stoelen, maar uiteraard zijn er ook veel comfortabele loungesets te vinden waar je met meerdere mensen van kunt genieten. Bij vdgarde.nl vind je een breed en uitgebreid assortiment.
 • de actieve tuin:
  Voor sommige mensen is alleen maar stil zitten niet genoeg, zij willen aan de slag en houden bijvoorbeeld van klussen of tuinieren. In de tuin is het ook belangrijk om daar ruimte voor te maken. Je kunt borders maken in je tuin waar je mooie planten kunt kweken. Tegenwoordig zie je ook steeds meer ruimte komen voor moestuinieren. Ook in een kleine tuin kun je tussen de gewassen door ook eetbare planten neerzetten.

Ik wens jullie een fijne zomer toe!

tuin

een lekker plekje in de tuin via

 

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply