43

zelf een kerstslinger maken

een kerstslinger van pompoms en sterren van ijzerdraad

De kerstdagen komen steeds dichterbij, wij vinden het dus leuk om het huis te versieren. Ik wilde graag een nieuwe vrolijke kerstslinger maken voor aan de deur. Ik heb even in de kast gestruind… Ik heb namelijk een kast vol met knutsel-spullen daar zit van alles in. Vooral veel vrolijke spullen. Voor de slinger ging ik op zoek naar rijgpompoms, ijzerdraad, fluorstickers, touw, koekvormpjes….. en een kind dat graag mee knutselt…. Zie hier het resultaat!

Wat heb je nodig:
– zak rijgpompoms
– ijzerdraad
– bekvormpje in ster-vorm
– fluor stickers
– draad en naald

Eerst maakten we een slinger van de pompoms en de fluorstickers. Gewoon lekker alle kleuren door elkaar… Daarna vouwden we het ijzerdraad om de koekjes-vorm heen en zo ontstond vanzelf de sterren. Daarna maakten we de sterren vast met de fluorstickers aan de slinger. De slinger was snel opgehangen met washi-tape en klaar is kees… Gezellig een klein uurtje geknutseld!

Wil je ook zo’n slinger? Stuur me dan een mail naar petra@huisraadenzo.nl en dan stuur ik voor 10 euro (incl verzending) je een zelfmaakpakket met pieterpost mee. Kun je hem samen in elkaar knutselen…
Wil je nog meer kersinspiratie?  Kijk dan ook eens naar eerder geschreven zelfmaakideeën die ik heb geschreven of beelden op mijn pinterestbord.

de spullen die je nodig hebt…

 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply