27

Welke accessoires in huis heb je nodig voor ultieme gezelligheid?

Mag het wel wat gezelliger in je interieur? Leuk! Meer sfeer in huis is altijd welkom. Er zijn bepaalde woonaccessoires die zich perfect lenen voor een cosy interieur. Ideaal dus om die in huis te halen. Om welke accessoires het precies gaat? We delen onze tips met je in deze blog!

Een mooi vloerkleed

Een vloerkleed is een ultieme sfeermaker in je interieur. Met een mooi kleed breek je als het ware de kamer op: als het nu een wat kale ruimte lijkt, zorg je absoluut voor verandering. Dat maakt een fraai vloerkleed dan ook zo’n waardevolle toevoeging onder de bank of de eettafel bijvoorbeeld! Kies daarbij het liefst voor een vloerkleed met karakter: authentieke vintage vloerkleden passen heel goed in dit straatje. Daar vallen namelijk alle ogen voor. De nostalgische patronen en karakteristieke kleuren in vintage kleden blijven niet ongezien: ze laten je interieur stralen. Als je gaat voor duurzame vintage vloerkleden maak je ook meteen een doordachte keuze én haal je een kleed in huis waar je jaar in, jaar uit weer een heleboel plezier aan beleeft.

Steek de kaarsjes aan

Kaarsjes zorgen absoluut voor gezelligheid in huis! Als je echt uitpakt met veel kaarsen, kun je zelfs je plafondlamp uitzetten voor een knus avondje bankhangen – dat geeft echt veel meer sfeer. Zet daarom verschillende kaarsen neer in mooie kaarsenhouders. Op de eettafel, de bijzettafel en het tv-meubel bijvoorbeeld. En ook in de vensterbank staan kaarsen fraai!

Planten brengen gezelligheid

Waar je de kaarsen toch vooral ’s avonds aansteekt, zorgen overdag veel planten in je interieur voor een gezellige look. Ook hierbij geldt weer: uitpakken mag, graag zelfs! Je kunt je woning omtoveren tot een ware urban jungle door op veel plekken mooie planten neer te zetten. En zorg ook voor trendy plantenpotten, om het plaatje compleet te maken.

Kussentjes op de bank

Kussentjes op de bank

Maak het ook op de bank gezellig! Je kunt hier eigenlijk niet genoeg vrolijke kussentjes hebben. Dat zit namelijk niet alleen extra comfortabel, maar draagt ook bij aan de sfeer in je woonkamer. Wissel af met de vorm: vierkante, rechthoekige en ronde kussentjes staan goed bij elkaar. Ook verschillende prints en kleuren zijn wenselijk, voor een afwisselende look!

Persoonlijke decoratie aan de muur

Een laatste idee voor meer sfeer in huis met de juiste accessoires? Zorg voor opvallende en persoonlijke decoratie aan je muur. Denk aan een fotocollage met kiekjes van vakanties en andere belangrijke dagen in je leven: zo heb je altijd weer bijzondere herinneringen om aan terug te denken in je interieur. Ook een verzameling van posters aan de muur is populair: prints zijn er in veel formaten, stijlen en kleuren te vinden, mixen en matchen mag! Zo’n collage boven de bank is echt een eyecatcher in huis – en zo zien we het maar al te graag.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply