27

Welk type tuinset kies jij?

Ben je op zoek naar een nieuwe tuinset? Hartstikke leuk! Zo kun je je tuin namelijk een stukje stijlvoller inrichten – je tuinset is hier immers toch wel het belangrijkste onderdeel voor. Uit welke tuinsets kun je kiezen? We zetten ze voor je op een rijtje!

Lounge

Er zijn natuurlijk veel soorten tuinsets om uit te kiezen. Het ligt maar net aan jouw tuin wat het best past als het aankomt op verschillende soorten tuinsets: ga voor de set die het mooist staat buiten. Heb je veel ruimte in je tuin? Dan is een lounge perfect om voor te kiezen! Met zo’n grote, comfortabele bank is het heerlijk vertoeven in je tuin – gun jezelf dat gevoel van luxe! Je kunt denken aan een tuinbank met fauteuils ernaast: fijn als je vaak gasten over de vloer hebt, waarmee je lekker in de tuin wilt zitten. Ook een grote hoekbank voor de tuin is een populaire keuze. Zo’n goed vooruitzicht om daar urenlang op te relaxen!

Barset

Kijk je er nu alweer naar uit om lekker te kunnen tafelen en borrelen in je tuin? Met een mooie barset maak je dat gevoel compleet. Zo’n set geeft echt een nette uitstraling aan je tuin: de hoge tafel en stoelen zorgen voor een chique jasje. Een prachtige manier om je tuin een upgrade te geven! Bij Fonteyn vind je een uitgebreid aanbod van sets voor je tuin: bedenk bijvoorbeeld welke stijl en kleur je het mooist vindt. Van stoer en robuust hout tot minimalistisch en modern metaal – het is maar net wat je het fraaist vindt staan.

Tafel met stoelen

Met een mooie tafel met stoelen in je tuin zit je echt altijd goed: een ware klassieker onder het tuinmeubilair! Ga daarbij natuurlijk het liefst voor een set met een modern jasje, om helemaal bij de ideale tuin van nu te passen. En denk ook na over de gewenste grootte van deze set: ga je het liefst voor een grote tafel of heb je juist al voldoende aan een kleine variant? Het is maar net hoeveel ruimte je hebt én hoeveel mensen je in je tuin verwacht.

Picknicktafel

Ben je op zoek naar ultieme gezelligheid in je tuin? Denk dan aan een picknicktafel! Qua stijl past zo’n tafel in iedere tuin: weinig poespas, toch een sterke look. Je raakt er simpelweg niet op uitgekeken! Zeker als je ‘m in de kleur kiest die je het meest aanstaat. Van de natuurlijke houtkleur tot juist trendy in zwart. Helemaal klaar voor diners, knutselmiddagen en andere mooie momenten buiten – alleen nog even wachten tot de zon weer gaat schijnen!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply