20

Toevoegingen aan je ramen die gewoon logisch zijn

Ramen zijn een van de belangrijkste onderdelen van elk huis. Ze laten licht en frisse lucht binnen, maar bieden ook privacy en veiligheid. Ze kunnen eenvoudig of mooi, functioneel of leuk zijn. Het kan geen kwaad om toevoegingen aan je ramen te hebben om het comfortabeler en functioneler te maken. Een van de toevoegingen zijn kunststof kozijnen. Veel mensen vragen wat kosten kunststof kozijnen, omdat ze er graag wat voor hun ramen willen hebben.

Bamboe raambekleding

Als je je huis milieuvriendelijker wilt maken, zijn bamboe gordijnen een goede optie. Bamboe is een hernieuwbare hulpbron en kan worden gekweekt zonder pesticiden of meststoffen. Dit betekent dat het beter is voor het milieu dan hout of andere materialen die worden gebruikt in traditionele raambekleding. Sommige bamboe stoffen houden ook meer ultraviolet licht tegen dan andere stoffen. Dit maakt ze een goede keuze voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en hun huid willen beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Houten raambekleding

Er is een reden waarom houten jaloezieën al zo lang bestaan: ze zijn een geweldige manier om stijl, warmte en textuur aan je ramen toe te voegen. Ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig en gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft ze slechts om de paar maanden schoon te maken. Dit is afhankelijk van hoe stoffig je huis is. Als je wilt dat je jaloezieën passen bij het decor in een gebied waar al gordijnen zijn, zorgt het toevoegen van houten jaloezieën ervoor dat het lijkt alsof er slechts één doorlopend gordijn door de kamer is gedrapeerd. Qua uiterlijk zijn er veel verschillende stijlen beschikbaar, waaronder honingraat ontwerpen die de illusie wekken open te zijn zonder echt licht door te laten. Houten raambekleding kan worden geverfd of gebeitst om te passen bij het kleurenschema dat je in de rest van je huis hebt.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Wanneer je een groot raam hebt, zoals een erker of een andere vorm waarvoor meer stof nodig is dan je standaard maat zonwering, zijn vouwgordijnen de perfecte oplossing. Met veel verschillende stijlen beschikbaar, kun je er een vinden die past bij je inrichting en stijl behoeften. Ze zijn verkrijgbaar in zowel traditionele als eigentijdse ontwerpen, er is voor elk wat wils. Vouwgordijnen zijn ook geweldige terrasdeuren omdat ze privacy bieden terwijl ze je toegang geven tot natuurlijk licht. Ze blokkeren niet alleen licht, maar ze kunnen ook ultraviolette stralen blokkeren, waardoor kamers in de zomermaanden koeler blijven door warmte buiten en koude lucht binnen te houden.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply