samenwerking ikea met Hay en Dixon

ikea

de nieuwe ikea plastic draagtas ontworpen door ontwerpersduo Hay

Ikea kondigde aan het begin van deze maand aan dat ze een nieuwe collectie gaan ontwikkelen in samenwerking met Hay en Dixon. Dat brengt weer nieuwe mooie design producten in de ikea-stores. Mooi om te lezen dat het Ikea steeds weer lukt om grote namen aan zich te koppelen. Het wordt een mooi jaar in 2017, want dan komt er ook een ikea-lijn uit in samenwerking met onze alom bekende Piet Hein Eek.

Hay

We kennen Hay als een designersduo die veel ontwerpen op hun naam hebben. De producten worden veel verkocht in designwinkels. Denk maar aan hun mooie meubellijn, de bekende accessoires en vooral het mooie papierwerk, de handen en de bijzondere bureauaccessoires. Hieronder heb ik wat producten op een rij gezet, je herkent ze vast wel….

Hay

producten Hay

Tom Dixon

We kennen Tom Dixon vooral van zijn prachtige koperen bollampen, ze zijn eenvoudig maar prachtig. Inmiddels heeft hij nog veel meer producten op zijn naam staan. Hij heeft een duidelijk eigen stijl, eenvoudig maar krachtig van vorm. Om even een beeld te geven van zijn ontwerpen kun je hieronder een overzicht van zijn werk vinden. Ik ben benieuwd wat hij voor producten gaat ontwerpen voor Ikea…

Dixon

producten uit de hand van Tom Dixon

Ikea in 2017

Ik kijk uit naar het nieuwe jaar, eens zien of er nog meer verrassingen komen. Het eerste half jaar is pas voorbij. Dit schept verwachtingen… 🙂
Ikea heeft nog een mooie teaser gemaakt om te bekijken. Het is beslist de moeite waard. Het laat niet laat zien wat we kunnen verwachten, of toch wel….

Ikea

het Duo Hay bij de lancering van de samenwerking bij Ikea

Ikea

Tom Dixon bij de lancering van de samenwerking met Ikea

Show Comments

No Responses Yet

Geef een reactie

Meer in hay, ikea, Piet Hein Eek
ikea hacks
10 inspirerende ikea hacks

Een hack is een mooi kort woord voor 'een slim trucje wat het leven een beetje makkelijker maakt. Er zijn...

ikea hack
6 tips om je ikea meubels te pimpen

je ikea meubels pimpen Bijna iedereen heeft wel een IKEA meubel in huis... Ik geloof dat de Billy de meest...

hay lup
mooie koperen kandelaar

Soms zie je ineens iets waar je zomaar blij van wordt... Ik zag ineens de koperen Lup kandelaar van HAY...

Sluiten