36

labels om je kadootjes te versieren

een versierd kadootje

een versierd kadootje

Omdat deze week de 50.000 bezoekers op mijn blog geweest is en mijn zoon vandaag jarig is… is het tijd voor een klein blogfeestje. Daarom heb ik voor jullie een kadootje gemaakt. Ik hou erg van inpakken en versieren en gebruik hier labels of ook wel tags voor. De labels versier ik met stempels en touwtjes en lintjes en stickers. Ze zijn gewoon leuk, omdat je er elke keer andere dingen mee kunt doen.
Ik heb een free printable van labels (klik hier: tags H&Zo) gemaakt voor jullie. Deze labels kun je uitprinten en daarmee jouw kadootjes of post versieren. Er zitten er ook een paar bij die je zelf kunt versieren met stempels.

de tags die ik gemaakt heb

de tags die ik gemaakt heb

Wat heb je nodig om mooie cadeautjes te maken:
een schaar
washi tape via
touw
inpakpapier
papieren zakjes via
de uitgeprinte tags (je vindt ze hier tags H&Z)
stickers/stempels via

wat heb je nodig..

Leg alle kadootjes klaar en ga ermee aan de slag. Laat je creativiteit lekker erop los. Plak kruisjes, knoop touwtjes, dicht gaten en zorg dat het er leuk uit ziet. En vooral: gebruik de labels om je kadootje te versieren. Ik zou zeggen: veel inpakplezier!

kadootjes

kadootjes

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply