42

Hollandse verhuizers geven je oer Hollandse verhuistips

Er staat een verhuizing op de planning: grote kans dat je al met het voorbereidende werk bent begonnen. Een verhuizing is namelijk niet zo snel geregeld en vraagt om best wat planning, voorbereiding en manskracht. De echte hollandse verhuizers geven je dan ook een aantal oer Hollandse verhuistips om die verhuizing soepel te laten verlopen.

1. Schakel hulp in

Schakel ten eerste indien mogelijk en nodig hulp in. Zoek naar een lokaal maar ook bekend verhuisbedrijf met goede reviews zoals dit Verhuisbedrijf Amsterdam. Deze oer Hollandse verhuizers staan nergens van te kijken en zijn overal op voorbereid. Zo zorgen zij er samen met jou voor dat die verhuizing in no-time geregeld is.

2. Verhuismaterialen aanschaffen

Om te beginnen heb je natuurlijk dozen nodig. Je kunt deze kopen, maar je kunt ook gewoon even naar de supermarkt om de hoek om een flink aantal bananendozen mee te nemen. Let wel: je bent niet de enige met dit geniale idee, begin er dus op tijd mee!

Handige verhuistips

3. Hergebruiken waar mogelijk

Wil je duurzaam verhuizen? Kijk dan of je verhuismaterialen kunt vinden die je later ook nog kunt gebruiken. Ruil de bananendozen van de Appie om voor handige vouwkratten en het bubbeltjesplastic voor fleecedekens en theedoeken. Heb je er na de verhuizing ook nog wat aan.

4. Maak schoon schip

Je komt er tijdens een verhuizing pas achter hoeveel rommel je in huis hebt. Die lege doosjes, oude gebruiksaanwijzingen en stoffige schoenen met gaten mogen dus gewoon de kliko in. Scheelt je ook weer wat tilwerk!

5. Werk met labels

Probeer alle items van specifieke ruimten in dezelfde dozen in te pakken en label deze. Zo weet je verhuisbedrijf uiteindelijk precies waar deze dozen mogen komen te staan in de nieuwe woning. Houdt een overzicht bij op een lijstje waar je alle ruimtes, dozen en kleuren aan elkaar koppelt, en geef ook het verhuisbedrijf hier inzicht in.

6. Meten is weten

Heb je grote meubelstukken te verhuizen? Meet ze dan eerst even op. Kom je in de nieuwe woning in ieder geval niet voor verrassingen staan en weet je meteen of die nieuwe bank via de deur of via het raam naar binnen moet.

7. Gebruik je koffers

Probeer kleinere items zoals boeken en accessoires zoveel mogelijk in je reiskoffers te verhuizen. Zo zijn ze lekker makkelijk mee te tillen, voorkom je rugklachten en worden die koffers ook nog eens gebruikt. Wel zo handig.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply