22

Hoe kun jij je laten inspireren voor een nieuwe badkamer zonder de trends te volgen

Wanneer de badkamer nodig aan vervanging toe is, wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gedaan wordt. Echter kan een badkamer veel geld kosten, hierdoor is het aan te raden om voor kwaliteit te gaan met een mooi design wat jouw voorkeur heeft. Maar hoe laat je je nu inspireren voor een nieuwe badkamer? Als de huidige trend niet jouw voorkeur heeft, kan de zoektocht vaak lastig zijn. In dit artikel lees je hoe jij je kunt laten inspireren voor een nieuwe badkamer zonder de laatste trends te volgen.

Zoek via verschillende platformen

Om de zoektocht naar badkamer inspiratie te starten, kan er gekeken worden via verschillende platformen. Zo kan je als eerste online zoeken naar bijvoorbeeld blogs of artikelen, die diverse badkamerstijlen omschrijven. Daarnaast kan er ook gekeken worden op platformen zoals Pinterest. Pinterest wordt vaak gebruikt bij diverse projecten als inspiratiebron, zo ook voor badkamers. Met een enorm aanbod aan afbeeldingen, kan je ter inspiratie een moodboard maken. Het maken van een moodboard helpt jou om de kleuren, stijlen en elementen van de badkamer te bepalen. 

Naast zoeken naar inspiratie via online kanalen, kan dit ook offline gedaan worden. Door bijvoorbeeld wat oudere badkamer magazines erbij te pakken, waarbij de trends van een aantal jaar geleden worden besproken. Via de online of offline manier kan jij een beter beeld creëren, hoe de badkamer er uiteindelijk uit moet komen te zien.

Zoek via verschillende platformen

Badkamer gekozen?

Heb je een zeker beeld hoe de badkamer eruit moet komen te zien? Dan is het natuurlijk tijd om de badkamer daadwerkelijk te plaatsen. Belangrijk is om te bepalen of de badkamer een grote of kleine badkamer bereft. Bij grote badkamers is het mogelijk om een douche en bad te plaatsen. Bij een kleine badkamer is het aan te raden om een van de twee te kiezen, of een combinatie tussen beide. Ga je daarnaast voor een enkele of dubbele wasbak en laat je het toilet in de badkamer of plaats je deze erbuiten. Maak voordat je de badkamer gaat plaatsen, een duidelijke indeling waar alles komt te staan. Op deze manier creëer je voor jezelf een duidelijk beeld en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Kortom, je kan jezelf zowel online als offline inspireren, door bijvoorbeeld blogs of artikelen te lezen. Daarnaast het creëren van een moodboard via Pinterest, maak het mogelijk om het beeld verder te bepalen. Ook via offline kanalen is het mogelijk om inspiratie op te doen. 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply