19

Hoe kan ik een luxe uitstraling creëren in mijn tuin?

De zomer komt eraan! Dit betekent dat de kans groot is dat je weer veel meer tijd door gaat brengen in de tuin. Heerlijk een kopje koffie drinken in het ochtendzonnetje of in de avond genieten van een barbecue met vrienden. Hiervoor is het natuurlijk wel van belang dat je de tuin een beetje op orde hebt zodat je mensen kunt ontvangen. Om je hierbij te helpen hebben we een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet!

Eigenlijk heb je niet veel nodig om de uitstraling van een tuin te verbeteren. We zien dat er steeds vaker wordt gekozen voor een simplistische maar luxe uitstraling in de tuin. Gelukkig hoeven spullen die er luxe en prijzig uit zien niet altijd veel te kosten!

Schep orde in de chaos

Om te beginnen raden we je aan om de tuin eens een grote schoonmaakbeurt te geven. Vaak levert dit al een geheel ander resultaat op. Poets alle tuinmeubelen en decoratie met een sopje. Tijdens het schoonmaken is de kans groot dat je erachter komt dat bepaalde spullen niet meer mooi zijn, te aangetast zijn of simpelweg niet meer naar je smaak zijn. Dit soort spullen kun je meteen weggooien. Het is motto is less is more! Bekijk de spullen die je in de tuin hebt staan dus met een kritische blik.

De tweede stap is om wat tijd te besteden aan de verzorging van de beplanting in de tuin. Maak een rondje met een snoeischaar en knip alle dorre bladeren weg. Vervolgens kun je aan de slag om het onkruid te verwijderen. Dit is al met al niet het leukste klusje, maar het is goed te doen wanneer je het onderhoud iedere week bijhoudt.

Investeer in luxe

Investeer in luxe

Na het schoonmaken zal de tuin er al heel anders uit zien. Om een luxe uitstraling te creëren raden we je aan om in te zetten op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Plaats bijvoorbeeld één of twee mooie grote luxe meubelen in de tuin. Denk hierbij aan een mooie grote lounge set, een luxe vuurtafel of de barbecue van je dromen! Dit soort items geven een tuin een luxe uitstraling. Ben je net op zoek naar dat beetje extra? Neem dan eens een kijkje bij Moduhout voor een groot aanbod aan carports met luxe uitstraling. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de uitstraling van een tuin, maar is ook erg praktisch voor het stallen van je auto!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply