44

Heerlijk slapen, hoe doe je dat?

Tegenwoordig heeft iedereen tijd te kort. Veel mensen willen daarom ’s avonds nog even snel dat ene verslag afmaken of nog even hun mails checken en beantwoorden. Helaas komen hierdoor een hele hoop mensen slaap te kort. Ze missen vaak een paar belangrijke uren slaap per nacht. Daarom is het hebben van een goed bed én een goed matras van groot belang. Stel je eens voor dat je helemaal bek af in je bed gaat liggen. Maar je kunt maar niet in slaap vallen, doordat je geen fijn bed hebt en niet lekker ligt. Dit is natuurlijk funest voor je gezondheid.

Wat is een goed bed?

Beter slapen doe je door op tijd naar bed gaan en met een goed bed waar je heerlijk op kunt slapen. Nu weten we dat het eerst genoemde ontzettend lastig is en bijna niet te doen is voor de meeste mensen. Dus helpen we je bij deze even een beetje op weg door eens te kijken naar wat een goed bed is.

Een goed bed kan een normaal bed zijn of een boxspring. Een normaal bed is goedkoper en neemt minder ruimte in, maar een boxspring bied je veel meer mogelijkheden en sneller het comfort waarnaar je verlangt. Boxsprings zijn er in vele soorten, maten, kleuren en van diverse materialen. Ze bestaan uit een bedbox, met daarop een matras en daarop weer een topdekmatras. Een bedbox bestaat uit een houtenframe met daarin vering, bijvoorbeeld pocketveren. Door de verschillende lagen biedt een boxspring het totale pakket en de beste comfort in vergelijking met een normaal bed.

Viking, Zweeds genieten

Wil je echt genieten van een goed bed? Overweeg dan eens om een boxspring aan te schaffen van het merk Viking. Deze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij meerdere dealers van Viking in Eindhoven. Viking is al drie jaar het beste beddenmerk afkomstig uit Zweden. De bedden van zijn echte ambachtswerken. Ze worden ontworpen en met de hand gemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. De materialen die worden gebruikt voor de bedden zijn uitsluitend afkomstig uit Zweden. De zorg die wordt besteed aan en tijdens het maken van de bedden is misschien niet voor iedereen direct zichtbaar, maar wel ontzettend goed te voelen. Je zult ’s morgens beter je bed uit kunnen stappen en met goede zin beginnen aan je werk. Viking is in Eindhoven bij meerdere dealers verkrijgbaar.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply