36

een grid wandrek voor je verzamelingen

grid wandrek aan de muur

onze bank met grid wandrek

Als je muren geschilderd zijn dan is het wel zo leuk als je het doorbreekt en wat sfeer toevoegt. Er zijn allerlei mooie dingen die je op kunt hangen, ik denk dan aan een schilderij, een foto, een hangplant, een krijtbord, een slinger of een poster…. Vaak verzamel je een paar losse dingen die je mooi vindt, maar net te klein zijn en in het niets weg gaan vallen. Daar is wat slims op gevonden, tegenwoordig zie je mooie wandplanken en wandrekken die je naar eigen smaak kunt indelen.

 

een grid wandrek

Er zijn allemaal mooie wandrekken te vinden, bijvoorbeeldĀ  rekken van hout, metaal of een combinatie ervan. Voor iedere woonstijl zijn wandrekken te vinden. Binnen een landelijke woonstijl past bijvoorbeeld een houten exemplaar, bij een industriĆ«le of natuurlijke woonstijl past een wandrek van staal waar planten op en aan gehangen kunnen worden. In een romantisch interieur past een nostalgisch rek waar van alles van bloemen op en aangehangen kan worden.
Wat je tegenwoordig veel ziet is dat er veel posters en kaarten met behulp van handlettering gemaakt wordt. Ze zijn vaak mooi, zeker als je er een paar bij elkaar hangt. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een mooi grid wandrek, zodat ik daar van alles wat ik mooi vindt aan kan ophangen. Ik heb een mooi exemplaar bij houss.nl gevonden en ben die lekker gaan stylen.

 

een wandrek stylen

Het is erg leuk om een wandrek in stijl te maken, je kunt dit op veel manieren doen en ze op verschillende plekken ophangen. Denk eens aan:
* een verzamel-rek vol met mooie schatten en vondsten..
* een foto-rek met foto’s uit de oude doos…
* een groen-rek waar je planten, bloemen en ander groen aan hangt…
* een inspiratie-rek vol mooie quotes en tijdschriften die je zelf hebt gemaakt of gekregen..
* een keuken-rek waar je keukenspullen en een kookboek in zet…
* een werk-rek voor bij de werkplek met weetjes, quotes en andere spullen…
* een familie-rek om je gezinsleven te plannen…
* een rek vol kinderschatten voor tekeningen en maaksels…

Kijk eens op mijn pinterestbord wandrek aan de muur om op ideetjes en inspiratie te komen. In ieder geval brengen wandrekken veel sfeer en gezelligheid, ik heb een paar dingen uitgeprobeerd en ik weet zeker dat mijn rek regelmatig zal veranderen… #blij mee.

een grid wandrek aan de wand

het wandrek boven de bank

een grid wandrek met bloemen

het grid wandrek als vaas

grid wandrek met anjers

het rek met verschillende anjers

het grid wandrek met teksten

het grid wandrek met teksten en groen

kleine eiervaasjes

eitjes met anjers

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply