46

geef eens vaker een compliment…

een compliment

een compliment als kadootje

Vandaag op 1 maart, sinds 2004, is het complimentendag. Goed dat het compliment in het zonnetje staat, want eigenlijk zouden we elkaar wat vaker een compliment en aandacht moeten geven. Een compliment geeft een positief gevoel en roept positiviteit op, kortom een compliment is een echte win-win situatie. Ik wilde dus graag mijn bijdrage leveren aan complimentendag.

 

vaker een compliment

Het is leuk om elkaar complimenten te geven over je haar en je gekozen kleding. Een compliment over wat iemand goed kan of wat iemand voor jou betekent is ook een belangrijker compliment, want zo laat je zien wat een ander voor jou doet.
Soms is het makkelijker om een compliment te geven, dan een compliment te ontvangen. Eigenlijk is dat toch wel simpel, je hoeft alleen maar ‘dankjewel’ te zeggen…. 🙂

 

het complimentenblad

Ik heb een blad gemaakt met complimenten ( complimentenblad)  en ook eentje zonder woorden ( complimenten zonder woorden) voor als je zelf een beter compliment weet. Print het blad, knip de badges uit en bedenk hoe je het compliment gaat geven aan een ander, bijvoorbeeld:

…zet een kopje koffie of thee en plak het compliment aan het kopje…
….plak plakband aan de achterkant en plak de badge op een bijzonder plekje zoals de spiegel, de laptop..
……koop een klein kadootje en hang het compliment er als kado label aan het pakje…
..koop een mooie bloem en hang er het compliment aan…
….knip het uit en geef het gewoon op het moment dat er een compliment gegeven kan worden…

Ik wens je een fijne complimentendag toe en vertel toch nog even extra dat je best vaker complimenten kunt geven! Het blad mag vaker geprint worden dan alleen op 1 maart!

vaker een compliment

een compliment aan een kadootje

complimenten

het complimentenblad om uit te printen

compliment

een compliment kun je overal opplakken

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply