een mooie foto op hout afdrukken

foto op hout

onze foto op hout via photogifts

Eerlijk gezegd ben ik niet zo heel erg van foto’s in huis. Oei, wat zeg ik nu…. want vaak zie je bij mensen wel wat staan. Het hoort bij school, bij kinderen, bij het pretpark, op facebook en dus is het een deel ons leven.
Maar goed: je zult bij ons niet een hoekje vinden met de schoolfoto’s, trouwfoto’s en andere familieopstellingen. De enige plek met foto’s is een mooi plekje in de wc waar een paar dierbare mensen gezellig toekijken bij alles wat we op de wc doen..

Deze zomer hadden we een leuk feestje gevierd bij vrienden in Duitsland en daar waren een paar leuke papieren maskers. Kijk…. dat inspireerde mij om ons eens afzonderlijk te kieken. Iedereen een beetje hetzelfde, maar toch zo op de eigen manier, zag ik later. Dat vond ik zo leuk, dat ik het project: ‘een foto van ons allemaal’ ben begonnen.

Toen ik ging zoeken naar een leuke manier van printen, zag ik dat er veel te kiezen valt. Er is canvas, dibond, forex, alluminium, plexiglas en er is hout… Daar werd ik gelijk verliefd op. De keuze was daarmee nog niet klaar, want bij photogifts hebben ze dan ook nog keuze uit 4 soorten hout. Ik heb uiteindelijk gekozen voor berkenplex, gewoon lekker gewoon, zonder white wash.

Het was trouwens prettig om te bestellen bij photogifts, want als je hun bestelprocedure volgt, kun je zien (haast beleven) hoe groot de foto moet worden. Ze laten in een interieur(foto) zien hoe groot jij je foto besteld en hoe dat er ongeveer uit ziet. Het zorgde bij mij ervoor dat ik toch een groter exemplaar bestelde. Beter, zie ik nu.

Afijn, ik ben blij met onze foto. Hij staat nu op de kast, maar ik denk toch dat ik een beter plekje weet…. Als ik die muur geverfd heb, zal ik een nieuwe foto toevoegen. Maar dat duurt nog even een paar weekjes…

foto op hout

de foto heeft een mooi plekje

Oh.. en als je de families-quote leuk vindt, die heb ik zelf gemaakt en kun je hier (free printable) vinden..

Inmiddels is mijn muur geverfd en hangt het strak tegen het wandje. Ik ben er erg tevreden mee!

photogeprint

de foto nu aan de wand

 

Show Comments

2 Comments

  1. Deurposters 16 oktober 2014

Leave a Reply