37

een kado met een hartje

kado

een kado met een hartje…

Als ik iets kado geef, maak ik er graag iets bijzonders van. Zo geef je ├ęcht iets van jezelf aan een ander. Het hoeft helemaal niet veel werk te zijn en is extra leuk om te geven.
Ik geef graag een kado met een hartje en daarom was ik erg blij met deze wax stempel waarmee je een hartje kunt stempelen. Ik wilde deze week graag een bijzonder kado maken voor mijn zus, maar een kado met een hart kun je natuurlijk ook geven aan opa of oma, de oppas, de juf of een andere goede vriend of vriendin.

Op de doos van de wax stempelset staat dat je het alleen op papier kunt gebruiken, maar ik ben altijd eigenwijs en ben gaan experimenteren met de wax. Het is erg leuk om te doen, maar het vraagt wel aandacht. Je moet namelijk snel handelen, dus alles moet echt netjes klaar liggen.

kado

het stappenplan voor het kado met een hartje

wat heb je nodig:

* een wax set
* een (afval)bakje
* lucifers, aansteker of kaars
* een glas, een kaars, een tag met envelopje, een theezakje of..

hoe pak je het aan:

Leg alle spullen klaar. Steek een kaars aan (je hebt meerdere keren vuur nodig) en leg een bakje klaar waar je de wax-kaars in legt als je het uitblaast. Steek de wax-kaars aan en laat de wax voorzichtig lekken op het glaasje, potje, kaarsje, papier of…. Laat het heel even afkoelen, maar druk dan snel kort maar krachtig de stempel in de wax. Maak zo op elk voorwerp een waxstempel.

Pak je kado in in folie, hang er een persoonlijk kaartje met wax-zegel op en het is klaar om te geven! Maar.. je mag het ook best zelf houden…

kado

het kadopakket voor mijn zus..

de wax zegel van dichtbij

de wax zegel van dichtbij

 

Show Comments

2 Comments

  1. Valentijn 17 december 2014

Leave a Reply