45

een bingokaart voor Valentijnsdag

valentijnsdag

de bingo kaart voor Valentijnsdag om uit te printen

Op Valentijnsdag doen we aardige dingen voor elkaar. Uiteraard doen we extra lief tegen onze lief, maar op deze dag is het ook fijn om lief te doen tegen iedereen. Ik bedoel dat je aardige dingen zegt, je een briefje schrijft, je een opstekers geeft of je zorgt ervoor dat je een ander ziet. Dat laatste lijkt klein, maar het doet ons allemaal extra goed.

kadootjes voor je Valentijn

Op valentijnsdag is het leuk om anderen een kadootje te geven. Je kunt elkaar wat lekkers of wat moois kado geven, maar een eenvoudig zelfgemaakt kadootje of een doe-kadootje is ook erg leuk. Op mijn blog staan een paar leuke Valentijn zelfmakers die je eenvoudig zelf kunt maken, zoals een fortune teller  of een kusjes scheurkaart om uit te printen. Het is gewoon een grapje, waarmee je de ander kunt laten merken dat je aan hem of haar denkt.

bingokaart voor Valentijnsdag

Deze keer heb ik bingokaart voor Valentijnsdag gemaakt. Je kunt de kaart (bingokaarten valentijn) uitprinten en weggeven aan een ander (en jezelf). Op die dag kun je lieve momenten die je tegenkomt afstrepen van je kaart. Als je een kus krijgt, iemand koffie zet of je knuffelt, kun je het afstrepen op je kaart. Je moet elkaar wel erg helpen om de kaart vol te krijgen, dus dat wordt een dag vol extraatjes, maar dat is geen zware straf om te doen…. Wie zijn kaart zal het eerste vol zijn???

Er zijn  veel creatieve ideetjes te vinden om wat te maken voor Valentijnsdag. Zoek je nog meer ideetjes, kijk dan eens rond op mijn pinterestbord hearts.

Alvast een fijne Valentijnsdag!

bingo voor valentijnsdag

de bingo kaart voor Valentijnsdag om uit te printen

bingokaart

en bingokaart voor Valentijnsdag om uit te printen

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply