doosjes voor aan de wand

box

doosjes aan de wand via pinterest

Je wand wil je graag versieren, wel zo gezellig. Er zijn zoveel leuke dingen te vinden en te koop. Je kunt natuurlijk een prachtige foto ophangen, een kleurrijk schilderij kopen of zelfmaken… Maar je kunt ook van alles bij elkaar sprokkelen en er een compositie mee aan je muur maken. De doosje, ofwel boxes, met leuke dingen zijn weer hip en de letterbak is nog steeds hot. Er is dus van alles te vinden wat je aan je wand kunt ophangen.

Zelf ben ik dol op kleurrijke spulletjes die een verhaal vertellen. Dat is leuk om te bekijken en te verzamelen. Om jullie te inspireren heb ik hier een paar beelden op een rij.
Zo vindt je hier nog wat inspiratie van de storyboxes van Tiphaine Verdain Magan. Ze zijn eindelijk te koop in NL… top! Ben je op zoek naar letterbak-inspiratie, kijk dan eens naar deze berichten,  er is genoeg te zien.

poppenhuis aan de wand via jesuispetit

poppenhuis aan de wand via jesuispetit

het poppenhuis open via jesuispetit

het poppenhuis open via jesuispetit

sprookjesdoosje via jesuispetit

sprookjesdoosje via jesuispetit

vintage poppenhuis bureau via etsy

vintage poppenhuis bureau via etsy

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Geef een reactie

Lees vorig bericht:
tangram slinger in je interieur

De tangram is een prachtige puzzel die veel mensen boeit. Voor wiskundigen is het een bron van geometrische vormen, op...

mooi wat bloemen met je doen

  Zaterdag 22 maart jl. was het Lievelingsbloem Bloggersevent in de Vondelkerk in Amsterdam. De kerk was gevuld met bloggers,...

bloesemtakken voor in je huis

Ik woon nog net in de Betuwe en daar zie je langzaam de bloesemtakken in de knoppen groter groeien. Het...

Sluiten