19

Dit zijn de meest trendy tuinsets van het moment

Ben jij op zoek naar een nieuwe tuinset om jouw achtertuin mee te verrijken voor de aankomende weken? Dat vinden wij een heel goed idee, want er is niets fijners dan thuiskomen en lekker in de tuin neerploffen. Zo kun je nog van de laatste zonnestralen genieten en lekker tot rust komen na een lange werkdag. Voor welke tuinset kies je en wat voor materiaal wordt momenteel het meest gekozen? We leggen graag wat trendy tuinsets aan je voor, zodat de keuze sneller en makkelijker gemaakt kan worden. Wie weet staat jouw tuinset al binnen een week te stralen in jouw achtertuin!

De grote familietafel

Grote tafels zijn helemaal in op dit moment en dan hebben we het vooral over dinertafels voor minimaal zes tot acht personen. Deze tafels nemen aardig wat ruimte in beslag, maar zijn dan ook echt een statementmeubel in de tuin. Je kunt diverse varianten vinden bij Van der Garde tuinsets, dus neem hier eens een kijkje ter inspiratie. Hier kun je direct ook je familie en vrienden mee uitnodigen, want er is genoeg plek aan tafel voor elke gast! Organiseer jij direct het volgende tuinfeestje of een gezellige barbecue?

De grote familietafel

De ronde eettafel

Als jij graag in de tuin eet of lekker door een tijdschrift wil bladeren met een kop koffie erbij in de ochtend, is de ronde eettafel echt wat voor jou. Deze is knus en oogt luchtig. Je hebt deze in verschillende varianten, maar wat we steeds meer terugzien is een stalen set met houten details. Deze kun je eventueel nog wat aflakken of beitsen, maar je kunt hem natuurlijk ook in de originele staat behouden. Als je een grote tuin hebt kun je voor een groter exemplaar gaan met zo’n zes stoelen, maar je kunt ook een knussere variant nemen.

De bistrotafel

Als je nog een klein hoekje in de tuin hebt die je graag zou willen opvullen, kun je eens een blik werpen op bistrotafels. Dit zijn kleine tafeltjes waar je met maximaal twee mensen aan kunt zitten. Je hebt deze in ronde of vierkante varianten, dus kies vooral een vorm die goed bij de tuin past. Let er wel op dat deze tafel er niet voor bedoeld is om urenlang in de tuin te loungen, maar vooral om hier in de avond een kop thee te drinken of hier een half uurtje te genieten van je lunchpauze.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply