19

Deze populaire woontrends blijven gelukkig nog even!

Woontrends komen en gaan, sommige blijven langer en andere razen zo weer voorbij. Dat kan natuurlijk jammer zijn, maar in sommige gevallen is het misschien alleen maar goed dat ze snel weer overwaaien. Gelukkig zijn er een aantal trends waar we nog lang geen afscheid van hoeven te nemen, die blijven nog even.

Stalen deuren

Grote industriële deuren met stalen omlijsting en glas. Een trend die bijna onmisbaar is geworden. Stalen deuren zijn ontzettend populair en je komt ze bijna in ieder recentelijk gebouwd of gerenoveerd huis wel tegen. Sterker nog, je hoeft er niet eens een industrieel interieur voor te hebben om een stalen deur te nemen. Ze passen bijna in ieder interieur, maar met name in een industriële of moderne inrichting. Het tijdloze en strakke design van stralen deuren zal niet snel gaan vervelen.

Stalen deuren

Echte kunst aan de muur

De arty posters in grote zwarte lijsten maken plaats voor échte kunst. Niets nieuws voor de echte kunstliefhebbers onder ons natuurlijk, maar het lijkt alsof kunst in huis weer een stuk populairder wordt. Er zijn tegenwoordig hele fijne leenconstructies bedacht, omdat je vaak een mooi kunstwerk niet in een keer kan betalen. Daardoor is het toegankelijker en ook steeds vaker een overweging bij het inrichten van je huis.

Natuurlijke kleuren in huis

Mooie lichte natuurlijke kleuren zoals beige, zandkleur en taupe zorgen voor een rustige basis en geven een ontspannen gevoel in huis.

De natuurlijke kleuren worden om de zoveel jaar in een nieuwe trend verpakt, zoals bij de recente Japandi stijl, maar eigenlijk is het door de jaren heen altijd al de trend geweest. Met natuurlijke kleuren creëer je een tijdloze basis voor je interieur en kun je makkelijk met trends die van iets kortere duur zijn, meebewegen.

De houten vloer

Of het nu de Hongaarse punt is of een Vissengraat legging. De houten vloer blijft altijd een goede basis voor alle vloertrends. Het maakt dus niet uit welk legpatroon er op dit moment populair is. Een houten vloer blijft door de jaren, zelfs eeuwen heen gewoon bestaan. Ondanks dat er veel alternatieven zijn op een houten vloer, zal deze dus nooit zijn glans verliezen en blijft de houten vloer gelukkig dus nog heel lang bestaan.

Droogbloemen verwelken niet

De razend populaire trend van de droogbloemen lijkt wel nooit een einde aan te komen. Misschien is het iets afgenomen de laatste jaren, omdat er plaats is gemaakt voor de mooie veldbloemen van zijde, maar het kan eigenlijk prima naast elkaar bestaan. Droogbloemen zijn nog steeds extreem populair en je ziet ze nog in veel huizen terug. It’s here to stay!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply