24

Deze items moet je nú aanschaffen om de zomer comfortabel door te komen

De lente is al in volle gang en de zomer staat al op ons te wachten. Dat betekent dat we weer lange dagen kunnen genieten van het heerlijke zomerse weer! Hoewel dat nu als muziek in de oren klinkt, komen er elk jaar weer wat minpuntjes op ons pad waar we ons op de een of andere manier toch niet goed op voorbereid hebben. Maar dit jaar gaan we het anders doen! Door de volgende items nu alvast aan te schaffen ben jij helemaal klaar voor de zomer en alles wat daarbij komt kijken.

Een plissé hordeur

In de zomer houden we graag alle ramen en deuren lekker open. Zo kan het huis wat afkoelen door alles door te laten tochten. Ook kan het zijn dat je buiten niet goed kunt werken, maar dat je wel graag de deur openhoudt om tóch nog een beetje van het weer te kunnen genieten. Een nadeel hiervan is dat elke vlieg, bij of mier zo naar binnen kan lopen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt nu alvast diverse plisse horren voor je deuren laten plaatsen. Deze kan uiteraard voor de tuindeur, maar wellicht heb je ook een balkon waarvan je de deur graag opengooit. Het voordeel is dat je deze gemakkelijk opzij schuift als je door de deuropening wilt lopen

Een ventilator of airco

Vorig jaar hebben we meerdere hittegolven meegemaakt in Nederland en het zou zomaar kunnen dat we er dit jaar weer mee te maken krijgen. Weet je nog dat toen alle ventilatoren en airco’s overal uitverkocht waren binnen een paar dagen?! Men denkt hier altijd pas aan wanneer het al ontzettend heet is in het land, niet wanneer de temperaturen nog aangenaam zijn. Daarom is het juist verstandig om deze nu alvast in huis te halen. Je koopt ze momenteel namelijk tegen een degelijke prijs én je hebt nog veel keus.

Een heerlijk ligbed

Een heerlijk ligbed

Hoewel we waarschijnlijk deze zomer op vakantie kunnen, zullen veel mensen er nog voor kiezen om vakantie in eigen land te vieren.  En dat is helemaal geen slecht idee, want je kunt in de zomer prima genieten van ons eigen klimaat. Zorg dat je tuin alvast klaar is voor de zomer en schaf een heerlijk ligbed aan waar je op kunt relaxen. Zo is het net alsof je naast het zwembad ligt of aan het strand, maar dan met het comfort van je eigen omgeving!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply