22

De voordelen van PVC jaloezieën

Ben je op zoek naar mooie raamdecoratie, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan hier alles over de strakke, moderne en super praktische PVC jaloezieën!

1. Vochtbestendig en licht van gewicht

Hoewel PVC jaloezieën wat minder bekend zijn, komen ze toch met ontzettend veel voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld erg licht van gewicht en hierdoor makkelijk te installeren, verplaatsen en besturen – en zijn ze ook nog eens vochtbestendig. Ook perfect voor de badkamer of keuken dus en makkelijk schoon te maken met een sopje of een natte doek!

2. Een echte houtlook

Wil je graag houten jaloezieën maar heb je het budget niet of wil je niet teveel onderhoud aan je raamdecoratie hebben? Dan zijn pvc jaloezieën de ideale uitkomst. Ze hebben namelijk een voelbare houtnerf met mooie houtprint. Hierdoor zien ze eruit alsof je daadwerkelijk echt houten jaloezieën in huis hebt gehaald – maar dan met alle voordelen van pvc. Zo verkleuren ze bijvoorbeeld niet, zijn ze makkelijk schoon te maken en gaan ze lekker lang mee!

3. Vrijheid van keuze

Vrijheid van keuze

In tegenstelling tot veel andere jaloezieën heb je bij pvc jaloezieën de mogelijkheid om deze helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Zo kun je ze bijvoorbeeld met, of zonder ladderband aanschaffen. Zonder ladderband blijven de koorden die door de lamellen lopen zichtbaar, met ladderband worden deze koorden aan de voorkant bedekt met stofband. Daarnaast kun je ook nog eens zelf kiezen welke kleur je de ladderband graag zou hebben – en dat maakt dat je er een mooi detail in je inrichting van kan maken!

4. Ze zijn erg betaalbaar

Hoewel houten jaloezieën erg mooi zijn, zijn ze voor sommigen ook minder praktisch en daarnaast erg duur. Pvc jaloezieën zijn daarentegen een stuk goedkoper. Je kunt ze voor een lager bedrag aanschaffen, maar bent op de lange termijn ook veel minder geld kwijt aan het onderhoud. PVC heeft namelijk minder zorg nodig en gaat langer mee!

5. Alle kleuren en maten

We hebben het een aantal keer over houten PVC jaloezieën gehad – maar dat betekent niet dat het de enige mogelijkheid is. De pvc jaloezieën zijn namelijk in alle kleuren, maten en afmetingen verkrijgbaar! Zo kun je de raamdecoratie in iedere ruimte aanpassen aan de interieurstijl. Mooie, moderne, witte jaloezieën in de keuken bijvoorbeeld, en hippe, gele jaloezieën in de woonkamer. Je kunt het zo gek (en mooi) maken als je zelf wilt!

Wat vind jij het fijnste aan pvc jaloezieën?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply