23

De voordelen van een TV standaard

Een tv neemt vaak in de woonkamer een prominente plaats in. Waar vroeger de tv’s vaak op een dressoir kast stonden, worden de tv’s nu veel vaker opgehangen. Dit komt mede doordat de tv’s ontzettend dun zijn waardoor ze gemakkelijk aan de muur kunnen worden bevestigd. Ook zijn de tv’s veel groter geworden waardoor veel mensen het mooier vinden staan om de tv op te hangen in plaats van op een breed dressoir neer te zetten. Het ophangen van een tv zorgt ook ervoor dat je meer plaats over hebt voor andere meubels. Toch kan een tv standaard gemakkelijk zijn bijvoorbeeld wanneer je een televisie gemakkelijk wil verplaatsen of in hoogte wil verstellen. De meeste tv standaards zijn voorzien van een strakke en stijlvol design waar je snoeren netjes achter wegwerkt. Naast het feit dat een tv standaard voor je televisie erg makkelijk is, geeft het je interieur ook een uplift.

Verschillende soorten tv standaards

Verschillende soorten tv standaards

Er zijn veel verschillende tv standaards die je kunt aanschaffen. Een tv standaard kan handig zijn als je niet een tv beugel kunt ophangen of als je gewoon mooier vindt om een tv op een dressoir neer te zetten. Een strakke vormgeving en stevige constructie zorgen ervoor dat jouw beeldscherm netjes op de kast staat. Het voordeel van een tv tafelstandaard ten opzichte van een tv beugel, is dat je de snoeren eenvoudig achter de voet kunt wegwerken, zonder dat je daar nog extra kabelgootjes voor nodig hebt. Je kunt ook kiezen voor een handig tv meubel waardoor je extra vakken of lades hebt voor andere apparatuur, afstandsbedieningen en films. Naast een vast tv standaard kun je ook kiezen voor een verrijdbare tv standaard. Door de flexibiliteit kun je een tv overal naar toe verrijden. Deze oplossing wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt op scholen en in vergader- en presentatieruimtes van bedrijven. Met de soepele wieltjes, rol je de grote televisie en eventuele extra apparatuur eenvoudig van de ene naar de andere ruimte. Je kunt kiezen voor een verrijdbare tv standaards die in hoogte verstelbaar is. Heb je een grote groep mensen in de zaal die moeten kijken, dan kun je het scherm met een simpele beweging omhoog zetten, zodat ook de mensen die achterin zitten of staan het beeld goed kunnen zien.

Een tv standaard kopen

Bij het aanschaffen van een tv standaard moet je de juiste maat selecteren, anders heb je kans dat je tv niet kan worden bevestigd aan de standaard. Voor het selecteren van het juiste formaat wordt de VESA maat aangehouden. De VESA maat is de afstand tussen de bevestigingspunten die zich achterop de monitor of televisie bevinden (horizontaal x verticaal), aangeduid in millimeters. De VESA maat staat altijd achterop een tv aangegeven, zodat je precies weet welke maat tv standaard jij nodig hebt. Het formaat van je televisie is ook belangrijk om te weten als je een tv voet uitzoekt. Bij elk product staat aangegeven voor welk tv formaat hij geschikt is. Tot slot is het belangrijk dat je rekening houdt met het maximale gewicht zodat de standaard niet om kan vallen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply