45

#christmas countdown dag 15: papier voor de kerstboom

Veel mensen hebben de kerstboom al het huis in gereden… Ik nog niet, oei! Ik mag wel vaart gaan maken, schrik. Maar maak je geen zorgen, er staat genoeg andere spullen hoor!

Ik hou erg van papier, origami en andere vouwtechnieken. Papier is mooi om naar te kijken, het heeft een zachte uitstraling en je kunt de ornamenten natuurlijk in verschillende formaten maken. Je kunt het papier kiezen in de jouw mooiste kleur en in de papierstructuur die goed bij je past. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden, geef ik hieronder een overzicht van allerlei mogelijkheden die ik kon vinden op het net…

kerstboom

een origami bal via giochi di carta

kerstboom

diamantvormige kerstballen via cchobby

kerstboom

papieren ornamenten via designoform

kerstboom

een papieren ster via 33shadesofgreen

kerstboom

origami diamanten via sinnenrausch

kerstboom

kerstboompjes van papier via designoform

kerstboom

het zelfmaakidee van deze engel via unezcrafts

kerstboom

een zelfmaker houten diamant via abeautifulmess

Zoek je nog meer kerstinspiratie, volg dan mijn blog, want deze 3 weken zet ik als aftelkalender iedere dag een een kerstactiviteit. Of kijk op facebook bij badschuim onder de hashtag #BDIYC. Daar zetten 10 bloggers leuke zelfmakers neer. Je kunt ook mijn pinterestbord volgen van kerst 2015.

Bewaren

Bewaren

Show Comments

2 Comments

  1. Ceciel 15 december 2015

Leave a Reply