#christmas countdown dag 13: mijn verlanglijstje…

een mooie kerstgewaad

een mooie kerstgewaad via tumblr

December is de maand van het kadootjes geven. Als mensen het niet met Sint doen, ligt er vaak een pakje onder de kerstboom… Tja en daar zijn allerlei discussies over te voeren. Maar ja: ik denk dat het vooral komt, omdat mensen elkaar geven en het is leuk om af en toe iets moois te krijgen. Zelf heb ik ook een paar mooie wensen op mijn wil-ik-wel-hebben-lijst heb staan. Er zijn zoveel mooie spullen!

verlanglijstje

mijn verlanglijstje

Ik ben een doener en hou erg van koken en dingen maken zoals breien, weven en handlettering. Ook hou ik erg van goede koffie en de laatste tijd houden we vooral van filterkoffie met warme melk. Ik ben verder dol op mooie dingen en gemakkelijke planten. Op mijn verlanglijstje staan dus de volgende spulletjes:
1. De groene koffiemolen van Nicolas Vahé via sweetlivingshop.nl
2. Het nieuwe krijtbordenschrift van Chalkboard
3. Snijplan hart roze origami van Present Time via sweetlivingshop
4. Een mooie cactus die gelukkig weer overal te verkrijgen zijn…
5. De grijze kopjes Carla van Bloomingville via sweelivingshop

Heb jij ook wil-ik-wel-hebben-verlangens, dan kun je deze misschien mooi verzamelen op de free printable verlanglijst die ik gemaakt hebt. Je kunt de pdf (wishlist) uitprinten en gebruiken.

verlanglijstje

het verlanglijstje om uit te printen en in te vullen….

Zoek je nog meer kerstinspiratie, volg dan mijn blog, want deze weken zet ik als aftelkalender iedere dag een een kerstactiviteit op mijn blog. Je kunt ook mijn pinterestbord kerst 2015 volgen. Of je kunt de bloggers DIY countdown van badschuim volgen. Ik werk daar ook aan mee :-). Ook daar zijn echt leuke kerst zelfmakers en vind je veel inspiratie!

verlanglijstje

Kijk… dat moet wel een lekker bakkie worden met de koffiemolen van Vahe van sweetlivingshop.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply