32

#christmas countdown dag 10: kerstdoosje

kerstdoosje

een kerstdoosje om in elkaar te zetten…

Bij kerst horen toch echt kerstbomen, hoe groot of hoe klein die ook zijn. In dit geval zie je hier een klein kerstdoosje met mini kerstboompjes erin. Kun je in een klein hoekje zetten en ervan genieten. In ieder geval een paar voordelen… Ze staan niet in de weg en ze vallen niet uit.

kerstdoosje

Wil je dit kleine doosje ook maken, lees dan even met me mee.

je hebt nodig:

– de pdf van het doosje (christmasbox ) om uit te printen.
– een schaar
– een lijmstift

hoe pak je het aan:

Print de pdf in kleur uit op je printer. Knip de verschillende onderdelen uit. Let erop dat je een lijmrand aan de kerstboompjes knipt. Vouw de box op de vouwlijnen en bij de lijmrand. Vouw de lijmrand bij de kerstboompjes om. Plak de boompjes op de linker bodem. Plak ze in de goede richting, zodat als je het doosje dichtvouwt je ze goed kan zien. Smeer het plakrandje van het doosje in met lijm en vouw het doosje dicht. Vouw de bodemgoed vast. Vouw de randjes van de bovenkant dicht zoals een melkpak eruit ziet. Pak een papierklemmetje en klem de bovenkant dicht. Je kunt hier ook wat anders voor bedenken, zoals een nietjes, een mooie paperclip of iets dergelijks.

Klaar is je doosje, zet hem op een leuke plek, zodat je er in kunt kijken…

Zoek je nog meer kerstinspiratie, volg dan mijn blog, want deze weken zet ik als aftelkalender iedere dag een een kerstactiviteit op mijn blog. Je kunt ook mijn pinterestbord kerst 2015 volgen. Of je kunt de bloggers DIY countdown van badschuim volgens waar ik ook aan mee werk :-). Ook daar zijn echt leuke zelfmakers!

kerstdoosje

kerstdoosje

het kerstdoosje om uit te printen

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply