39

een fijn cadeau voor moederdag

loesje

een loesje poster voor moederdag

Moederdag is een leuke dag, het is altijd goed om moeders in het zonnetje te zetten. Ik ben er zelf eentje en weet inmiddels de leuke en minder leuke kanten van het moeder zijn. Natuurlijk weet ik ook dat het een commerciële dag is, maar toch is het erg leuk om een dag er bij stil te staan.
Ik heb eens nagedacht over de ideale moederdag… wat mij betreft zou die er ongeveer zo uitzien:

 

1. lekker uitslapen

Ik ben er niet zo goed meer in, maar af en toe lekker uitslapen is echt wel fijn. Het is een fijn idee dat je een keertje niet als eerste beneden hoeft te zijn, de honden hoeft uit te laten en ldat je ekker lang in de pyama kunt slenteren…

 

2. een homemade ontbijtje

Omdat ik zo goed kan opstaan, ben ik vaak degene die het ontbijt organiseert. Het is heerlijk als dat een keer niet hoeft en het is dan ook nog fijn als dit een uitgebreid ontbijt is met een sapje, een ei en een warm gebakken croissantje.

 

3. een lief zelfgemaakt cadeautje

Het is gewoon leuk om een zelfgemaakt cadeautje van je kind te krijgen. Deze zijn vaak leuk, lief en mooi gemaakt. Laatst vond ik nog wat bonnen terug waarin mij taakjes aangeboden werden, die zal ik nu niet meer krijgen van mijn pubers… Ik kan nog kijken of ik ze alsnog kan inleveren…

 

4. een fijn cadeautje

Het is ook fijn om een echt cadeautje te krijgen, altijd welkom toch?  Een cadeau waar je blij van wordt, bijvoorbeeld een fijn boek, een mooi sieraad, een mooi schriftje, een lekker ruikende bos bloemen, een mooie vaas of een heerlijk stuk chocolade. Zoek gewoon goed naar het grootste, beste, leukste, en meest originele cadeau voor moeder… dan maak je haar blij. Op mijn lijstje staat een houten laptop onderzetter, dan kan ik gemakkelijk werken op de bank…

 

5. luieren en hangen

Vaak blijven we maar rennen en willen we dat alles binnen een bepaalde tijd gedaan wordt. Een dagje echt blijven zitten en genieten van de dag gebeurd niet zo vaak. Moederdag zou zo’n dag moeten zijn. Tja en dat moet je dan ook wel toelaten, ik kan dat niet altijd…`

 

6. zonnestralen

Van zon worden we een beetje blijer en het levert vitamientjes op. Een moederdag met zon is dus extra fijn, vooral omdat je op die dag dan een heerlijke wandeling kunt maken, of in de zon kunt zitten…

 

7. een lekker dinertje

Ik kook graag, maar af en toe is het heerlijk als er voor je gekookt wordt. Kortom: een dag als deze wordt goed afgesloten als er voor je gekookt wordt.

Ik zal mijn wensen aan mijn medebewoners laten lezen, eens zien of dat dan een leuke moederdag oplevert! Welke wensen heb jij?

een moederdag cadeau

een laptop onderzetter via radbag

moederdag

een laptop onderzetter met alles erop….

cadeau voor moederdag

mijn plankje 🙂

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply