55

een adventskalender om uit te printen

adventskalender

de adventskalender van dit jaar…

Adventskalenders…. ik ben er gek op. Ieder jaar probeer ik er eentje te bedenken. Dit jaar is het een adventskalender geworden om uit te printen. Kerst komt met rasse schreden dichterbij, het aftellen gaat al bijna beginnen. Ik hoop dat jij hem ook leuk vindt en het gebruiken!

een adventskalender

December is gewoon de leukste maand van het jaar. Het is een van de donkerst maanden, een maand vol stress, maar ook een maand van een heerlijk lange vakantie…. De magie van Kerst, de versieringen en de vele lichtjes geven mij veel plezier. Het is een maand waar je zomaar de hele boel om kan gooien en plek maakt voor nieuwe dingen. Ik denk dan aan een kerstboom, strengen met lichtjes en de mooiste kaarsen.

een adventskalender om uit te printen

Ieder jaar bedenk ik een adventskalender die ik graag deel met mijn lezers. Het liefste bedenk ik iets wat je thuis eenvoudig kunt maken. Dit jaar heeft Karlijn van Karly Creations mij geholpen met de uitwerking ervan. Zij heeft mijn idee omgezet in een handige adventskalender om uit te printen ( adventkalender_2016). De bedoeling is dat je in deze sterrenhemel iedere dag een streepje zet, net als in een ouderwetse cijferpuzzel. Je begint bij cijfer 1 en gaat maar door…. Als kerstavond is aangebroken, kun je zien wie jou een goede Kerst toewenst.

De afgelopen jaren heb ik iedere keer een adventskalender gemaakt, ben je nieuwsgierig naar de exemplaren dan kun je ze rustig bekijken. Wie weet wil je deze ook gebruiken…

adventskalender

een adventskalender om uit te printen

adventskalender

streepje voor streepje groeit de sterrenhemel…

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply