45

7 handige Android woon-apps

Op zoek naar wat inspiratie of de beste DIY tips? Met deze 7 handige Android woon-apps heb je alles wat te maken heeft met wonen, tuin, design en interieur zo op je telefoon. Van kleur en interieur tot meubels en design!

1. DroomHome app

Op zoek naar een gezonde dosis inspiratie? Open de DroomHome app voor de laatste trends op het gebied van wonen en inrichten en de leukste woon ideeën. Je kan er ook gratis woonbrochures aanvragen mocht je net wat meer informatie willen. De DroomHome app is er voor de iPhone, maar ook voor de Samsung telefoon.

2. Histor app

Met deze super handige app kun je zo vanaf je Samsung telefoon tussen 1250 verschillende Histor kleuren bladeren. Kom je ergens een kleur tegen die helemaal bij jou inrichting past? Maak gewoon een foto en upload de foto in de app – Histor zoekt er automatisch de juiste verkleur bij!

3. Flexa Visualizer App

Flexa gaat nog een stapje verder. Met de handige Visualizer App kun je door middel van augmented reality allerlei kleuren uitproberen in je woning. Met een simpele tik op het scherm kun je allerlei kleuren toepassen en meteen zien hoe het eruit zou komen te zien. Scheelt weer uren kleurtjes vergelijken in de bouwmarkt.

4. Marktplaats

De website kennen we waarschijnlijk allemaal wel, maar hoe handig is het om de app gewoon binnen handbereik te hebben op je Samsung telefoon? Kun je waar en wanneer je wilt op zoek naar de nieuwste tweedehands woonaccessoires.

5. Sharp AR TV App

Op zoek naar een nieuwe TV? Het is af en toe lastig in te schatten welke TV het beste in je woonkamer past. Met de Sharp AR TV App kun je door middel van augmented reality een groot formaat TV in de ruimte visualiseren. Zo weet je gemakkelijk en snel welke TV het beste in je woonkamer past.

Woonapps Android

6. EHBO app

Niet direct inspirerend maar wel handig voor de klussers in huis. Naast de spijker geslagen of een ander ongelukje in huis? De EHBO app verteld je precies wat te doen bij een ongeval.

7. PictureThis

Groeit er iets tussen je kamerplanten of in de achtertuin dat je niet herkent? Deze handige app verteld je precies wat er in je tuin groeit. Je maakt een foto van de plant en upload deze in de app. De app verteld je vervolgens precies welke plant dit is en geeft zelfs een stukje geschiedenis en verzorginstructies!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply