37

mooie dozen om je werkplek te organiseren + winactie

mooie dozen

mooie dozen op mijn werkplek

We vinden het vaak erg leuk om onze werkplek te personaliseren. De Amerikaanse onderzoekster Meredith Wells-Lepley (director van IWIN Institute for Workplace Innovation) heeft veel onderzoek gedaan naar de werkplekken van mensen en heeft hier van alles over verteld. Wat mij opvalt is dit:

* de eerste gedachte van het personaliseren van je werkplek is dat je hiermee je territorium afbakent. Je geef ermee aan dat de werkruimte van jou is..
* verder helpt het nieuwe werknemers om op deze manier een emotionele band met het nieuwe bedrijf te krijgen. Het zorgt voor comfort en helpt je om je er thuis te voelen.
* ook helpt een aangeklede werkplek om je meer te ontspannen en jezelf beter te inspireren. Men kan er vaak beter omgaan met stress.
* door het creëren van een eigen werkplek laten mensen hun individualiteit ofwel persoonlijkheid zien. Je wilt immers op werk als persoon gezien worden en niet als een radertje in een machine. Je hebt ook een leven buiten het kantoor…
* de personalisatie vergemakkelijkt vaak de interactie tussen collega’s. Als je persoonlijke dingen laat zien krijg je sneller een vriendelijke opmerking en levert het gespreksstof op.
* tot slot brengt personaliseren van de werkplek meer humor, eigenzinnigheid en nieuwsgierigheid op de werkvloer. Al met al zijn de mensen productiever, wat vervolgens de omzet van het bedrijf doet stijgen….
Nix mis mee dus, om je werkplek te pimpen!

Om jullie te helpen om je werkplek mooier en aangenamer te maken, kan ik jullie vooral vertellen: maak gebruik van mooie dozen. Want… in mooie dozen kun je vooral je persoonlijkheid laten zien… Je kunt de dozen kiezen op:
– jouw kleur en voor je mooiste patroon..
– in het materiaal wat jou aanspreekt (kurk, glas, karton, canvas, vilt en meer..)
– in de juiste vorm en formaat
– met of zonder deksel en met een sluiting die jou aanspreekt..

Op de site van mooiedozen vind je vast een doos die past bij jouw stijl en voldoet aan jouw wensen. De keuze is zeer reuze en er zijn prachtige exemplaren bij! Ik heb van ‘mooie dozen’ een mooie set kartonnen dozen van housedoctor gekregen, die ik zomaar weg mag geven… Het zijn mooie stevige dozen, waar veel in kan én het heeft een prachtige knoopsluiting….

Wil je deze set winnen? Dat kan heel eenvoudig: schrijf hieronder een reactie en vertel waar je de dozen voor wilt gebruiken. Op 31 augustus a.s. ga ik de lootjes trekken en laat ik weten of jij de gelukkige winnaar bent geworden…

mooie dozen

onze werkplek aan het raam…

de dozen van house doctor via mooie dozen

de dozen van house doctor via mooie dozen

Bewaren

Show Comments

15 Comments

 1. Sandra Vermeer 6 augustus 2014
  • Petra 6 augustus 2014
 2. Tomi 6 augustus 2014
  • Petra 6 augustus 2014
 3. Corinne 6 augustus 2014
  • Petra 6 augustus 2014
 4. Tanja Jungen 6 augustus 2014
  • Petra 6 augustus 2014
 5. Grete 6 augustus 2014
 6. Roos 6 augustus 2014
 7. janneke 7 augustus 2014
 8. Linda Smeets 10 augustus 2014
 9. Linda 30 augustus 2014
  • Petra 31 augustus 2014
  • Petra 2 september 2014

Leave a Reply