35

5 slimme zitplaatsen voor in de tuin

hangmat in de tuin

een hangmat in de tuin via

Het is heerlijk om te genieten van de tuin. Sowieso zorgen planten, bomen en ander groen voor rust, dus genieten van je tuin zal lukken. Het is uiteraard handig als er zitplaatsen voor in de tuin zijn, iedereen houdt van andere activiteiten en daar horen andere zitplaatsen bij. Ik kan het volgende lijstje bedenken:

 

zitten op een tuinbank

Wij houden van even snel zitten en een bank of tuinbank biedt snel en veel plekken om even te zitten. Je kunt het bankje overal neerzetten in de tuin, bijvoorbeeld in de zon of uit de zon. Wel zo gemakkelijk.

tuinbank

zitten op een tuinbank via

bijkletsen op de loungebank

Je ziet ze nu overal, vast omdat je op de loungebank echt even onderuitgezakt kunt genieten van een lange warme avond. Het geeft een huiskamergevoel, het zit comfortabel, allemaal plussen op een rij om even op je gemak bij te kletsen met een leuk gezelschap.

 

eten aan de picknicktafel

Eten kun je ook gezellig doen in de tuin en je kunt op veel verschillende manieren een handige set in de tuin zetten. Wij zijn gek op een picknicktafel. Deze staat altijd klaar, je kunt er gemakkelijk inschuiven en het zit gewoon lekker! Het is ideaal om van alles aan de picknicktafel te doen.

 

hangen in een hangmat

Wil je echt lui doen of lekker een boek lezen, dan is de hangmat een ideale plek. Je stapt erin en als je goed ligt ondersteunt het precies waar het nodig is. Lekker om relaxt je boek te lezen of een klein dutje in te doen. Een plek om goed tot rust te komen.

 

liggen op een daybed

Meestal is er wel een zonnig plekje in de tuin en dat is ideaal voor een daybed. Daar kun je dan lekker van de zon genieten, dat scheelt een ritje naar het strand.

Kortom, je kunt met een tuinstoel in je tuin allerlei zitplaatsen maken om op verschillende manieren van je tuin te genieten. Veel plezier!

buiten zitten

een zomers terras via

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply