41

5 creatieve stylingtips voor je kamerplanten

stylingtips

plantenwand met kratjes via woonexpress

Een huis wordt een echt thuis als je er planten zijn, ze brengen levendigheid en gezelligheid. Planten kun je kopen en op een mooie plek neerzetten, maar je kunt ze ook een bijzonder plekje geven door creatief aan de slag te gaan! In dit artikel vind je 5 stylingtips om je huis creatief met planten te decoreren.

een betonnen pot zelf maken

een betonnen bloempot maken via DIYinPDX

1. maak je eigen bloempot

Een plant verdient en mooie pot. In de winkel zijn veel verschillende soorten potten te koop, maar een echt uniek exemplaar maak je zelf. Het is erg makkelijk om zelf mooie potten te maken van beton en deze tot slot te versieren met verschillende patronen.

diy's om je planten een plek te geven

een diy om je plank op te hangen via

2. een plank aan de wand

Je kunt een plant op de vensterbank neerzetten maar het is nog leuker om je plant een plekje tegen aan de muur. Met een lederen bandje kun je eens op een andere manier de plank ophangen. Het staat decoratief en is gemakkelijk zelf te maken. Combineer de plant met meerder accessoires zoals een boek, fotolijst of een andere bloem. Lees hier hoe je de lederen straps maakt.

plantenhanger maken

maak je eigen plantenhanger via plantenladder

3. hang je plant

Kamerplanten zijn weer terug van weggeweest. Gelukkig maar, ze verdienen een mooi plekje in ons interieur. Je kunt ze allemaal op de vensterbank neerzetten, maar je kunt ook een paar planten ophangen. Het maken van een plantenhanger is niet eens moeilijk.

een houten plantenhanger maken

een houten plantenhanger via houten plantenhanger

4. plant en hout

Een plant en hout is een goede match, dat lijkt me heel natuurlijk. Als je niet zo goed bent in knopen en draad, maar beter in zagen en timmeren, dan is deze houten plantenhanger misschien wat voor jou.

plantenladder om zelf te maken

een planten ladder via themerrythought

5. maak een plantenladder

Een plant in huis is leuk maar meerdere planten met elkaar combineren geeft een speels effect. Kies voor kleine planten en zet deze in verschillende potjes. Zet de planten bij elkaar op bijvoorbeeld een deze DIY plantenladder

Zoek je nog meer leuke ideeën om zelf te maken, kijk dan eens op mijn Pinterestpagina en ga direct aan de slag. Leuk!

stylingtips

pimp je eigen servies via woonexpress

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply