41

appels om zelf te maken

Ik woon net op het randje van de Betuwe en daar zijn de appels rijp en pluk-klaar. Ze hangen zo mooi te hangen, in allerlei mooie kleuren. Heerlijk om ze te plukken en de tanden in te zetten…. Elk soort heeft zo zijn eigen smaak. Er liggen inmiddels tassen vol valappelen op mijn aanrecht te wachten tot ik ze tot moes kook… Een klus te klaren!

Mocht je je huis in de appelsfeer willen omtoveren, dan zijn hier allerlei leuke ideetjes op een rij. Sommige appelen zijn makkelijk te maken en sommigen hebben geduld of meer handelingen nodig… Sommigen zijn voor de sier en anderen leuk om kado te geven of als traktatie op school te gebruiken…. Ik zou zeggen: veel knutselplezier!

Zoek je nog meer zelfmaakideetjes? Kijk dan eens op mijn pinterest-bord DIY.

een appeltopper voor de appeltaart

een appeltopper voor de appeltaart

appel onderzetters voor de appelthee...

appel onderzetters voor de appelthee…

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply