4x de mooiste kleuren houten jaloezieën

Wanneer je jouw woonkamer een natuurlijke uitstraling wilt geven kies je houten jaloezieen. Dankzij de natuurlijke materialen geven jaloezieen jouw interieur een warme uitstraling. De houten lamellen zijn makkelijk in- en uit te schuiven waardoor je de hoeveel licht helemaal zelf kunt bepalen in huis. Gezien de hoeveel soorten mogelijkheden en kleuren hebben wij de drie meest populaire kleuren van 2018 onder elkaar gezet voor je ter inspiratie.

Zwarte houten jaloezieën

Wil je een intieme sfeer creëren waarbij je de mogelijkheid hebt om te spelen met felle kleuren? Ga dan voor zwarte houten jaloezieën op maat! De kleur zwart doet een ruimte wellicht kleiner ogen, echter zorgt dit wel voor een warme uitstraling en een rustige look. Je kunt zwart makkelijk combineren met grijs of diverse lichte kleuren zodat je een wat meer klassieke uitstraling krijgt. Ben je meer van een moderne stijl? Ga dan voor de combinatie van zwarte houten jaloezieën en wit! Dit zorgt er voor dat jouw raamdecoratie echt een pronkstuk in huis is. Meer zwarte houten jaloezieën inspiratie? Neem dan eens een kijkje op Inhuisplaza.nl.

Zwarte houten jaloezieën

Zwarte houten jaloezieën

Witte houten jaloezieën

Wit.. de meest verkochte kleur houten jaloezieen in de interieurbranche! Niet zo gek ook, want je kunt er alle kanten mee op. Van een landelijk interieur, scandinavische stijl tot juist een moderne look. Het kan allemaal met witte houten jaloezieen op maat. De kleur wit geeft een rustige look en is te combineren met veel natuurlijke kleuren of juist meer felle kleuren. Ga je echt voor wit dan kies je naast witte houten lamellen ook voor een witte ladderband! Vind je dat net iets te veel worden dan kun je bijvoorbeeld voor grijs of antraciet gaan voor een mooi contrasterend effect.

Witte houten jaloezieën

Houten jaloezieën taupe

De kleur taupe zit tussen de kleuren grijs en bruin in en kan goed gebruikt worden om kleuren te neutraliseren. Wanneer je houten jaloezieën in taupe met natuurlijke kleuren combineert creeer je een warme en frisse look in huis. Taupe zorgt voor kalmte in je interieur en tegelijkertijd een chique uitstraling.

Hopelijk heb je genoeg inspiratie opgedaan om de kleur te kiezen voor jouw houten jaloezieen op maat. Wil je kleurstalen bestellen van een aantal kleuren zodat je thuis even zelf kunt kijken welke het beste past in jouw stijl? Bestel dan makkelijk en gratis kleurstalen via www.inhuisplaza.nl.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply