45

4 Toffe designhotels om inspiratie op te doen voor de woning

Wil je het interieur van je woning in een nieuw jasje steken maar heb je geen flauw idee hoe? Maak eens een toffe inspiratie trip; op die manier kun je op vakantie, inspiratie op doen voor je woning. Dat is weer eens wat anders dan een ritje naar de IKEA. In dit lijstje vindt je de tofste hotels om inspiratie op te doen op het gebied van kunst, inrichting en interieur.

 1. Het Ammos Hotel in Griekenland

  Op zoek naar inspiratie voor een minimalistisch, modern en kunstzinnig interieur? Dan moet je bij het Ammos Hotel in Griekenland zijn. Een familie vriendelijk hotel met uitzicht over de zee heeft 33 kamers met ieder een tof, uniek design. Niet alleen kun je hier veel inspiratie op doen, het hotel biedt ook nog eens yoga lessen en kinderopvang aan. Heb je thuis weer nieuwe energie om aan het inrichten te gaan.

  4 Toffe designhotels om inspiratie op te doen voor de woning
  Bron afbeelding

 2. Het Lisbon Art Stay Hotel in Portugal

  Het Lisbon Short Stay hotel in Portugal is echt ‘one of a kind’ te noemen. Van het restaurant tot de kamers; iedere centimeter van dit hotel schreeuwt kunst en creatie. Niet alleen zit je in het midden van het centrum van Lissabon, de kamers komen ook nog eens in de vorm van appartementen – kun je dus gewoon lekker in je eigen kamer koken en genieten van het kunstzinnige interieur. Waar je ook kijkt, je zal iedere dag weer iets nieuws ontdekken. Een ding is zeker: inspiratie opdoen lukt hier gegarandeerd!


  Bron afbeelding

 3. Het Cas Gazi Hotel in Ibiza, Spanje

  Het rustig gelegen Cas Gazi Hotel in Ibiza biedt design op haar eigen manier. Verschillende interieurstijlen zorgen voor een combinatie die zowel rust, als warmte, ruimte en creativiteit uitstraalt. Een ideale locatie om inspiratie op te doen voor een landelijk, modern of zelfs industrieel interieur. Voor de volle honderd procent, boho chic. Het is juist de combinatie van materialen en stijlen die dit hotel zo ongelooflijk uniek maken. Het feit dat het omringd is door wijngaarden en olijvenplantages is ook zeker niet onaangenaam.

  4 Toffe designhotels om inspiratie op te doen voor de woning
  Bron afbeelding

 4. Hotel Los Enamorados in Ibiza, Spanje

  Een ander hotel in Ibiza, met een totaal andere interieurstijl is het Los Enamorados Hotel. Dit geweldig drukke, maar toch warme en gezellige hotel biedt inspiratie en romantiek voor iedereen. De unieke ietwat gekke inrichting zorgt ervoor dat je niet alleen volop inspiratie opdoet, maar dat je jezelf ook nog eens direct thuis voelt. Nog leuker: het hotel verkoopt veel leuke decoratieve items die je terugvindt in het interieur, ook gewoon in een eigen winkeltje. Kun je thuis meteen aan de slag!

  4 Toffe designhotels om inspiratie op te doen voor de woning
  Bron afbeelding

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply