Wat edelstenen doen voor je interieur

Edelstenen zijn een schitterende toevoeging aan ieder interieur en kunnen veel doen voor de sfeer van een ruimte. Of je nu op zoek bent naar een echte blikvanger of een subtiel detail: edelstenen geven een unieke touch aan je woning. De stenen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar kunnen ook een positieve invloed hebben op de energie in huis. Ontdek wat edelstenen doen voor jouw interieur en hoe je het als magische decoratie kunt gebruiken.

Energie en trilling van edelstenen

Sommige mensen zien edelstenen enkel als leuke decoratie, terwijl anderen geloven in de gebundelde energie en unieke krachten. Iedere steen heeft andere kenmerken, voordelen en energetische trillingen. Door de hoge trillingsfrequentie kan een edelsteen de energie in een ruimte of in het lichaam weer in balans brengen. Leer meer over de werking van de diverse soorten of laat je leiden door jouw intuïtie. Zolang je een goed gevoel krijgt bij een bepaalde edelsteen kun je niets fout doen.

Of je nou wel of niet gelooft in de krachten van edelstenen: het zijn hoe dan ook prachtige woonaccessoires. Hieronder delen we een lijstje met ideeën om kristallen en edelstenen mooi te verwerken in je interieur.

1. In een schaaltje

Je kunt heel eenvoudig kleine edelstenen in huis plaatsen met een mooi schaaltje. Zet het schaaltje op de salontafel, in de boekenkast of naast de tv.

2. Op het nachtkastje

De juiste edelsteen kan bijdragen aan een betere nachtrust. Denk aan een Amethist, Rozenkwarts of Labradoriet. Leg de edelsteen los op je nachtkastje of in de lade. Je kunt ook een speciale standaard voor een edelsteen kopen als je een groot exemplaar wil gebruiken.

3. Naast het ligbad

Wil je jouw relaxmomentje in bad nóg rustgevender maken? Leg dan een paar edelstenen op de rand van je bad of op de badplank. Kies wel stenen die goed tegen vocht kunnen, zodat het niet erg is als ze per ongeluk in het water vallen.

4. Bij een altaar

Wellicht heb je een klein altaar in huis met kaarsjes, foto’s of een beeldje. Ook hier kun je edelstenen aan toevoegen. Het is mooi om een intentie te zetten tijdens het uitzoeken en plaatsen van de edelstenen.

5. Op je bureau

In een thuiskantoor of studeerkamer kun je vast wel wat extra decoratie gebruiken. En meer productiviteit, focus en creativiteit is waarschijnlijk ook welkom. Koop daarom een grote edelsteen op standaard die hier aan bijdraagt. De Tijgeroog, Citrien en Fluoriet zijn hier perfect voor.

Hoe gebruik jij een kleine of grote edelsteen in het interieur?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply