37

een lichte werkplek

lichte werkplek met VELUX platdak venster

lichte werkplek

Steeds meer mensen werken thuis. Hét nieuwe werken van nu en natuurlijk de zzp’ers die vanuit huis opereren. Dat betekent dat steeds meer mensen thuis een werkplek gaan inrichten. Om thuis een goede werkplek te maken, zijn er een aantal belangrijke punten:
1. het licht en het lichtinval moet goed vallen
2. het meubilair moet verantwoord zijn en klachten voorkomen
3. de entourage en sfeer moet in orde zijn om de werkvreugde te verhogen!

een lichte werkplek met VELUX dakramen

een lichte werkplek

Daglicht

Het beste licht voor een werkplek is daglicht. Er is bewezen dat: ‘mensen die op een plek werken met veel daglicht, langer slapen, meer bewegen en een hogere kwaliteit van leven hebben dan werknemers op een kamer zonder ramen’.
Kortom: een reden om vooral tijdens het werken veel daglicht op te vangen. Een hulpmiddel voor goed daglicht  zijn de producten van de firma VELUX®. Zij hebben verschillende pakketten bedacht om in elke ruimte het lichtinval optimaal te benutten. Zo sluit het pakket Cocoon goed aan bij de inrichting van de werkruimte. Met dit pakket kun je kiezen welk venster je gebruikt en kun je dit combineren met een vouw- en verduisteringsgordijn en een zonwering om het licht en de warmte in de ruimte te regelen. Al deze producten kun je in de webshop VELUX vinden.

 

Het meubilair

De spullen van de werkruimte moet verantwoord zijn en geen lichamelijke klachten veroorzaken. Zo zijn er voorschriften over het bureau, de stoel en de stand van het beeldscherm etc. Wil je hier wat meer over lezen, dan kun je op de site van orthopedie informatie over vinden.

de juiste verhoudingen voor de ultieme werkplek via orthopedie

de juiste verhoudingen voor de ultieme werkplek via orthopedie

De sfeer

Voor de juiste sfeer om de werkvreugde te verhogen moet je natuurlijk voor een interieuradvies bij mij zijn. Ik weet als geen ander alles over kleur, hoe je het kunt gebruiken en wat kleur met je gemoed doet. Verder weet ik ook hoe je eenvoudig en voor weinig geld mooie dingen kunt vinden om je werkplek op te vrolijken. Zo kun je met een gerust hart je klanten ontvangen!

een lichte werkplek, inspiratie via

een lichte werkplek

Dit blogartikel is gesponsord door VELUX en de foto van de werkplekken zijn afkomstig uit de fotogalerij op de website van VELUX.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply