19

Wat zijn de meest populaire kunstplanten?

Iedere woning kan wel een paar mooie planten gebruiken. Planten zorgen namelijk niet alleen voor een groene en open sfeer in huis, maar laten de woning ook groter lijken dan die in werkelijkheid is. Toch heeft helaas lang niet iedereen groene vingers, en wanneer je planten regelmatig doodgaan word het zeer frusterend om weer opnieuw in planten te moeten investeren. Gelukkig heb je tegenwoordig meerdere mogelijkheden. De kunstplanten van Easyplants zijn bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor dit vervelende probleem. Deze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden en gaan nooit dood! De enige vraag die overblijft is: voor welke kunstplanten moet je kiezen? In dit artikel staan de meest populaire kunstplanten voor je op een rijtje.

De kunstpalm

De kunstpalm is zonder twijfel de grootste kamerplant op dit lijstje. Grote kamerplanten zijn namelijk enorm populair, en dat is onder andere te danken aan de sfeer die ze met zich meebrengen. De populaire kunstpalm is hier een zeer goed voorbeeld van, maar ook bamboe en de bananenboom zijn zeer populair. De kunstpalm is ongeveer twee meter hoog, waardoor hij een echte eyecatcher in vrijwel iedere woning. De plant is niet van écht te onderscheiden en gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen waardoor hij jaren meegaat en zijn kleuren goed behoudt. Je hoeft je bij deze palmboom geen zorgen te maken over het klimaat. De kunstpalm past goed in vrijwel ieder stijl interieur, en je kunt hem nog mooier maken door hem te plaatsen in een mooie plantenmand.

Olijfboom

Van alle kunstplanten van Easyplants zijn de olijfbomen zonder twijfel één van de populairste, en dat is niet voor niets. De olijfboom is namelijk een prachtige mediterraanse boom, die met z’n indrukwekkende verschijning een echte eyecatcher is. De olijfboom is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor je de boom ook goed zou kunnen verplaatsen. Zo zetten veel Nederlanders de boom ’s winters in de keuken, en ’s zomers in de tuin. En vergeet vooral de prachtige olijven niet, die de boom het hele jaar door draagt. Dit zorgt voor een heerlijke, zonnige sfeer in huis: het gehele jaar door. De olijfboom wordt geleverd met een verzwaarde voet, zodat de boom niet om kan vallen. Dit is zeer veilig, maar minder mooi. Gelukkig kun je dit gemakkelijk wegwerken, bijvoorbeeld door de boom in een plantenmand of plantenbak te plaatsen.

Kunstbonsai

Kunstbonsai

De kunstbonsai is de kleinste plant op ons lijstje. De bonsaiboom staat dan ook bekend als het kleinste boompje dat je in huis kunt halen, ook wel een miniatuurboompje genoemd. Échte bonsai-boompjes zijn nogal ingewikkeld in onderhoud. Zo moeten ze regelmatig worden geknipt, gesnoeid en bewaterd. De kunstbonsai is vrijwel onderhoudsloos en is minstens net zo mooi als een echte bonsaiboom. Deze kleine plant kun je tevens overal in huis plaatsen, en zelfs op een vensterbank tussen de echte planten zal een kunstbonsai niet misstaan. Het boompje is namelijk zeer gedetailleerd en doet niet onder voor een echte plant. De kunstbonsai word geleverd in een bruine pot, die gevuld is met siersteentjes in allerlei kleuren.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply