19

Waar moet je op letten bij het kopen van nieuwe tuinstoelen

In de zomermaanden willen we natuurlijk graag optimaal gebruik maken van onze buitenruimtes. Alleen een mooi grasgazon en vrolijke bloemen zijn hiervoor niet voldoende. Om écht te kunnen genieten van onze tuin, hebben we een mooi terras nodig met de juiste tuinmeubelen. Helaas vinden veel mensen het vinden van de perfecte tuinmeubelen nogal ingewikkeld. Er is namelijk zoveel keuze, dat ze soms door de bomen het bos niet meer zien. Vooral tuinstoelen zijn een groot probleem. Om je een beetje op weg te helpen, lees je in dit artikel precies waar je op moet letten bij het uitzoeken van nieuwe tuinstoelen. Zo zorg je ervoor dat je de hele zomer lang kunt genieten van je tuin én het beste comfort.

De stoelen moeten bij je tuin passen

Dit klinkt misschien gemakkelijk, maar niets is minder waar. Voordat je op zoek gaat naar nieuwe tuinstoelen is het belangrijk om even in je tuin te gaan staan, en te kijken naar de sfeer die er hangt. Heb je donkere terrastegels en veel groen in je achtertuin? Dan zijn donkere tuinstoelen perfect voor jou. Heb je juist veel gekleurde bloemen in de tuin? Dan kun je beter kiezen voor lichte tuinmeubelen, zodat de bloemen het middelpunt van jouw tuin blijven. Maak je geen zorgen, want veel merken hebben tuinstoelen in zowel lichte als donkere kleuren. Neem bijvoorbeeld de tuinstoelen van Sklum. Hun tuinstoelen zijn niet voor niets zo populair. Ze hebben namelijk een uitgebreid assortiment, met zowel donkere als lichte tuinstoelen. Zo vindt je altijd een set die goed bij jou én je tuin past.

De stoelen moeten bij je tuin passen

De stoelen moeten lekker zitten

Uiteraard is het ook belangrijk dat de tuinstoelen lekker zitten. Je wilt er immers de hele zomer lang van kunnen genieten, en je zult dus veel tijd doorbrengen in je nieuwe tuinstoelen. Om miskopen te voorkomen, is het belangrijk om je bewust te zijn van je favoriete zitposities. Zit jij vaak met je benen over elkaar op een stoel? Dan is het slim om een bredere stoel te kopen, zodat je niet met je benen in de knoop komt. Daarnaast is het ook belangrijk om te kiezen tussen loungestoelen en tafelstoelen. Wil je gezellig met je vrienden in de tuin kunnen tafelen? Dan zijn tafelstoelen perfect voor jou. Ben je meer van het borrelen tot in de late avonduren? Kies dan voor lekkere loungstoelen, waarin jullie heerlijk kunnen wegzakken.

Heb je stoelkussens nodig?

Als je een keuze voor je nieuwe tuinstoelen hebt gemaakt, blijft er nog slechts één vraag over: heb je tuinkussens nodig? Sommige stoelen zijn inclusief kussens te koop, maar voor veel stoelen zul je zelf een keuze uit stoelkussens moeten maken. Maak je geen zorgen, want ook hier heb je meer dan genoeg keuze. Zo biedt het merk Sklum naast de mooiste tuinstoelen bijvoorbeeld ook een ruim assortiment tuinkussens aan, in de mooiste kleuren en designs. Let op, want voor het mooiste resultaat, is het belangrijk om tuinkussens te kiezen die goed passen bij de kleur van je nieuwe tuinstoelen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply