41

iedereen een plekje op bank

De oude bank is ineens te klein geworden, is versleten of ben je zat…. dan ben je zomaar toe aan een nieuwe bank. Een bank koop je niet zomaar, daar moet je wel even over nadenken, er zijn vragen als:
– hoeveel gezinsleden willen op de bank hangen
– wat wil je allemaal doen op de bank, is dat alleen tv kijken of ook juist lezen en luieren?
– wat zijn de afmetingen van de woonkamer?
– wil je naast de bank nog losse stoelen, fauteuils of zitzakken?

Tegenwoordig is het assortiment van banken enorm en is de keuze dus reuze. Als je een model mooi vindt, kun je deze in verschillende opstellingen bestellen.

bankenVanuit de verschillende formaten kun je ook weer zelf een opstelling samenstellen.
* Wil je een rechte bank en ruimte voor fauteuils…
* Wil je een hoekbank met leuningen om veel zitplekken te creëren..
* Wil je vooral luieren en een open view houden in je zithoek…
Er zij vele opstellingen mogelijk die in jouw zithoek en bij jullie situatie passen. Je kunt vaak nog spelen met de halve en hele maten zodat het toch goed qua afmeting past.

tip:
Wat je vaak ziet is dat mensen de bank iets van de muur afzetten. Zo oogt het ruimtelijke en creëer je ruimte voor een mooie achtergrond of een bijzondere staande (boog)lamp.

Iedereen heeft een eigen smaak en houdt van andere kleuren. Een bank kan qua model passen bij verschillende woonstijlen, soms lijkt iets klassiek, maar kan ook uitstekend passen in een industriële woonstijl! Het is leuk om te zien dat iedereen een bank aanpast aan zijn smaak en woonstijl met een mooi kleed, zachte kussens en verlichting in stijl. Ik zeg: Geef iedereen een plekje op de bank, maakt niet uit of dit lezend, kijkend of luierend is… Dan kun je er extra van genieten!

bank

een loungebank Giorno van UrbanSofa

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply