34

trend: maak een persoonlijke fotowand

Foto’s zijn vaak belangrijke herinneringen. Herinneringen van dierbare belevenissen, lieve mensen of bijzondere plekjes die we niet willen vergeten. In ieder geval houden we veel van foto’s, beelden en mooie vormen en iedereen wil dit op zijn eigen manier gebruiken.

persoonlijke fotowand

Dit jaar zie je de trend ontstaan dat we van de foto’s een persoonlijke fotowand maken. We kiezen de mooiste foto’s uit en maken er een collage van. Bij het maken van deze fotowand zie je veel creativiteit. Je kunt de foto’s op allerlei formaten en materialen afdrukken. Ook kun je het geheel afwisselen met met gewone foto’s die je met tape ertussen kunt hangen of neer kunt zetten. Het beeld wordt helemaal sterk als je de vormen afwisselt met bijzonder vormen zoals letters, cijfers of cirkels etc.

De foto’s kun je tegenwoordig op allerlei materialen af laten drukken, de uitstraling en effect van de foto’s maken het op deze manier een levendige wand. Zo denk ik aan foto’s op hout, canvas, aluminium, papier, forex of glas. De foto’s kun je op verschillende manieren ophangen en neerzetten. Je kunt een plank gebruiken, een spijker gebruiken of de handige ophangsystemen van fotoopglas.nl.
Ik zou zeggen… laat je creativiteit zijn gang gaan en zoek je mooiste foto’s uit en maak ook zo’n persoonlijke fotowand!

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply